Novi Pazar – Rožaje – Podgorica – Prema podacima CeMI-ja, na izborima u Crnoj Gori, Zukorllićev kandidat I kandidat partije Muamera Zukorlića – stranke SPP, osvojio je oko 2000 glasova ili nešto oko 0,5% od izašlih birača.

Imajući u vidu da je samo u Rožajam glasalo 8000 bošnjaka i da ga je podržao predsednik opštine Plav, ovo je I te kako poražavajući rezultat I govori o tome koliko Zukorlić I njegove prisatlice imaju podršku u Crnoj Gori.

Kalač se večeras uključio u program RTCG prilično razočaran i utučen, tačnije pomodreo što govori fotografija.

Navodimo i to da bošnjaci nisu hteli da daju podršku kandidatu koji je sa onima koji koriste četniku ikonografiju I koji su navodili da “ko glasa za Mila Đukanovića taj se poturčio” (izjava Nebojiše Medojevića koalicionog partnera Hazbije Kalača). Sada se sa sigurnošću može reći da je svako koga Muamer Zukorlić podrži osudjen na propast.

4 KOMENTARA

  1. Cuj “nagrdio”na izborima…
    Nije se ocekivala pobjeda Hazbije Kalaca,ne zato sto moralnim kvalitetima nije odgovarao za tu poziciju vec zato sto se C.Gora “priblizava”vrednostima o kojima su nasi intelektualci govorili mnogo prije Mila Djukanovica (medju njima i Hazbija Kalac),a to je Priznanje Kosova,NATO i Evropske integracije…razilazenje sa BS
    Je bio logican sled dogadja.Hazbija je prvi ukazao na propuste ili nepridrzavanja onog sto su potpisali u vezi Prekogranicne regije te konomska zapostavljenost Sandzaka itd.

    P.s.kako biramo tako i prolazimo…

  2. Bosnjaci su dosta toga propatili zadnjim ratovima i ne moze ih niko vise dovesti u zabludu da ne znaju za koga ce glasati na izborima.

  3. Dzba vam lazi ,, zuta armado, zna se ko suruje sa cetnicima , ,vasi celnici ,,setimo se koalicija ne tako davno sa radikalima i tulo i prasim sve narod pamti,cak vam i radikal milan vaeselinovic ,zahvaljuje na tome,dao vam je plac za dzamiju ,a cujem da ga obucavate ,za imama.bravo zutaci…..jedino cetnik, cetniku moze,mujeziniti .kakvo ste vi dno.kraj je blizu.,,obs!!!!! Danas zukorlic se nalazi kao i svakog dana u 99 poto vasih textova tako se reklamira samo napred ,to vam je prasimova poruka i amanet ,,,,,relame daju rezultate,,,,

Comments are closed.