Novi Pazar – Beograd – Na interentu se pojavio snimak pod nazivom “Kako je Muamer Zukorlić protekfirio sam sebe”, koji jasno pokazuje promenu retorike predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, nastalu od ulaska u republički parlament. Pre samo nekoliko godina u Novom Pazaru za Zukorlića je Aćif efendija bio heroj, koji je Novi Pazar odbranio od četnika, a u Beogradu se odriče njega.

“Nije tačno da branim lik  i delo Aćifa efendije, to je radio Sulejman Ugljanin, on je otkrio ploču Aćif efendiji i to dok je bio ministar”, branio se Zukorlić u emisiji “Posle ručka” na TV Happy.

Dok je ranije na skupu Islmske zajednice, tada kao muftija govorio.

“Za nas je Aćif efendija heroj, koji je odbranio Novi Pazar od četnika, da nije bilo njega u Novom Pazaru bi bilo muslimana kao u Priboju i Prijepolju”, rekao je Zukrolić pre samo nekoliko godina na gradskom trgu u Novom Pazaru.

Za samo nekoliko godina, Zukorlić se odriče ovog heroja, kako ga je nazivao i to zarad političkih poena srpskog naroda u Beogradu.

“Oni koji se odriču Aćif efendije, oni sa nama nemaju ništa, oni su se odreklii naše vere, odrekli  naše kulture, naše nacije I tradicije  ja o njima ne želim da govorim nista u ovoj mubarek noći”, kazao je Zukorlić tada u Novom Pazaru pre nekoliko godina, ne planirajući da se jednog dana kandiduje za lokalne izbore u Beogradu i sam se odrekne Aćif efendije.

Postavlja se pitanje da li je isti čovek Muamer Zukorlić u Novom Pazaru i u Beogradu i kojem čoveku da verujemo, kaže se na kraju snimka koji je hit na internetu pod nazivom “Kako je Muamer Zukorlić protekfirio sam sebe”.

Zukorlićeva  stranka čiji je on lider doživela debakl na nivou statističke greške na beogradskim izborima. Sudeći prema takvom izbornom rezultatu Zukorliću nije pomogla ni promena imena stranke, a ni odricanje lika I dela Aćifa efendije,da bi bio prihvaćen kod Beograđana.

Poslušajte šta Muamer Zukorlić kaže o Aćif ef. u Novom Pazaru, a šta kaže o istom čoveku u Beogradu.

9 KOMENTARA

 1. Pare cudo cine treba jak karakter za postenje nije dato svakom da bude posten Zukorlic je poznat po haracu nema drzave dje nije trazoi pare kod naseg a i drugog naroda i davali su mu ali vecina vide gresku u tome samo sto nece da prznaju da nebi ispali glupi a i intelegencija mu popusta priznas kao Vucic tad je bilo tako sad je drugacije.

 2. Seljak nije imao nikada karakter niti ce ga imati, ovake seljacke fukare kupis za saku eura !

 3. Pitanje Bosnjaka Sandzaka se resava u Briselu a ne u Beogradu !! r.h.Acif je Istorija….Istorije se covjek nemoze odreci,to nije potok da preskocis na drugu stranu …..
  Od Bosnjackih predstavnika smo do sada vidjeli samo “sjasi kurta…..
  Politicka scena Srbije je (gubljenje
  vremena) a vreme je novac!
  Kad budemo shvatili da nema Bosne gde su Srbi vecina niti Srbije gde su Bosnjaci vecina…Da je Presevska Dolina Kosovo,a sever Kosova Srbija i dä se taj problem resava decentralizacijom na nivou opstina!!! a ne “rampama” i granicama….
  A do tada cemo se potpisivati sa “seljacka bagra :)))

 4. Nema razlike izmedju vas politicara! Vi ste lopvi, lazovi i manipulatori svi do jednoga! Samo lazete, “kraduckate”, i manipuliste sa narodom preko vasih medija. Samo govnjavu motku pa da narod potera sav politicki shljam. Svaki politicar je bagra!!!

 5. Motka koju pominjes je iz naroda i tamo je treba primenjivati….zasto?
  Zato sto se prvo ” desava” narod pa tek onda politicari …oni izranjaju pod odredjenim okolnostima,kroz razlicite mitinge unovce situaciju na terenu…
  Ako politicari mogu vladati sa nekih 15 do 20% od ukupnog broja stanovnistva koje izadje na glasanje,koje onda za… motku.
  ;)))

  • Tamo gde je plata 200 eura i gde kasni po pet meseci lako je manipulisati sa narodom. Politicari u Srbiji svi do jednog su dotakli najvise stepene lazi, kradje i obmane. I evo vec 20 godina sve lopov do lopova. Sjasi kurta da uzjase murta. Sve sami lopov, lazov i manipulator.

 6. Vrtece on jos par godina tu zato sto treba begisu i dok unovci sve objekte koje je nelegalno pravio ko ciganka trazeci pare svakom daj za ovo daj za ono za par godina bezi on u arapske zemlje a mozda i preko okeana treba da vam je jasno cim je on od Muftije pristao da sedi ispod krsata u skupstini bezi od njega a tomu je bila zivotna zelja da dodje do skupstine zato je pravio sve one ceremonije.

 7. AKO JE Sulejman Ugljanin,branio lik i delo Aćifa efendije i to dok je bio ministar ONDA JE ON IPAK PATRIOTA KOJI JER RUKU NA SRCE NEPROSVEĆEN U OBLASTI POLITIKE .
  ZA RAZLIKU OD muamera zukorlića KOJI PORIČE REČENO ODNOSNO PRIZNAJE DA JE NAS BOŠNJAKE RANIJE LAGAO I GLUMEO DA BI NAS NA KRAJU IZDAO I PRODAO NAŠE GLASOVE NA POLITIČKOM TRŽIŠTU. A TO JE TAKO REĆI PRIZNAO U https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=mvSmYlWrgcc
  Nije tačno da branim lik i delo Aćifa efendije, to je radio Sulejman Ugljanin, on je otkrio ploču Aćif efendiji i to dok je bio ministar”, branio se Zukorlić u emisiji “Posle ručka” na TV Happy.

 8. ONI KOJI SE ODRIČU OD AĆIF EFENDIJE S NAMA (BOŠNJACIMA) NEMAJU NIŠTA.
  A POŠTO SE muamer zukorlić ODREKAO OD AĆIF EFENDIJE ON S NAMA (BOŠNJACIMA) NEMA NIŠTA.
  MEĐUTIM POSTAVLJA SE PITANJE KOGA U STVARI ON (I NJEMU SLIČN)I PREDSTAVLJAJU. ONI PREDSTAVLJAJU SAMI SEBE JER HIM JE NAROD UKINUO NEPODRŽAVANJEM LEGITIMITET DA GA PREDSTAVLJAJU. TE I ONAJ KO IH UVAŽAVA NA KRIVOM JE PUTU.

Comments are closed.