NOVI PAZAR – Pripadnici kriminalističke policije u Novom Pazaru, lišili su večeras slobode crnogorskog državljanina A.S. zbog osnovane sumnje da je deci sa teritorije ovog grada slao neprimerene poruke preko Instagrama, rečeno je Tanjugu u novopazarskoj policiji.

Osumnjičeni je deci od pet, sedam i osam godina, duži vremenski period slao poruke ljubavnog sadržaja na ovoj socijalnoj mreži.

A.S. se na teret stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje, a policijski inspektori locirali su ga posle prijave roditelja.

Prestupnik je uhapšen u akciji koja traje od juna meseca prošle godine, a detaljnim operativnim radom on je večeras lociran i uhapšen na teritoriji Novog Pazara.

Kako je rečeno, određen mu je pritvor od 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti procesuiran.

5 KOMENTARA

  1. Zajedno sa njim i roditelje te dece koja sa 5 godina imaju instagram i fb profile..i to je jedan od tezih poremecaja.

  2. U ovom vremenu farmi, pareva, zadruga i koje kakvih razvrata i nemorala nije cudo sto deca tog uzrasta imaju mobilni a u svakoj drugoj kuci se pomno prate desavanja iz ovih bludnih devijantnih serijala pa roditelji nemaju vremena da kontrolisu svoju decu. Allah Uzviseni da okrene na pravi put.

  3. Respekt za pu u NP.ali istom mjerom i roditelje koji daju i dozvoljavaju djeci tog uzrasta mobilne i jos ih povezat na drustvenim mrezama zaista ih treba osuditi iste kao i pedofile.

  4. Svako da su roditelji krivi ali nepoznaju opasnost na koju izlazu svoju decu. Oni se cak ponose sa time kad vide da njihovo dete od 3-4 ili 5 godina barata sa telefonom. Oni izlazu svoju rodjenu decu na ovakve gluposti, oni su krivi i nemoralni, jer dete nezna a roditelji treba znaju.

Comments are closed.