Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je na izjavu predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina, koji je danas. među brojnim zahtevima, zatražio i povčalenje Vojske Srbije iz tog dela naše zemlje.

– Vojska Srbije nije okupaciona sila da bi se povlačila, ona je deo svakodnevnog života svakog od nas i čuvar naše zemlje, našeg načina života. Kome smeta vojska smeta mu i Srbija, a smeta mu i mir i zakonitost. Ugljanin bi voleo da izazove nered i nemir ali za to među građanima Srbije nema baš ni malo želje ili prostora. Verujem da će pravosudni organi Republike Srbije umeti da procene i učinjeno i nameravano. Vojska će baš kao i policija i pravosuđe i službe bezbednosti nastaviti da čuvaju mir i zakonitost na prostoru Republike Srbije i da garantuju bezbednost i miran život svakom građaninu Srbije nikada ne pitajući za veru ili naciju. Srbija pripada svima koji žive u njoj i to svojom mržnjom neće promeniti niko i nikada – rekao je Vulin.

2 KOMENTARA

  1. Neka nastave te sluzbe raditi svoj posao po Srbiji, to je njihovo pravo i niko to ne spori. Ugljanin i nije govorio o Srbiji, nego o Sandzaku… 😉

Comments are closed.