Novi Pazar – Porodica Mehović je u požaru izgubila sve ono što su godinama stvarali. Nesreća ih je zadesila pre nekoliko dana, ono što su uspeli sanirali su sami, ali bez dodatne pomoći ne mogu se vratiti normalnom životu.
Muradija i Ahmed Mehović u braku su 50 godina i tokom svog radnog veka uspeli su da izgrade pristojan dom i stvore sebi uslove za normalan i skroman život. Kvar na elektičnoj instalaciji potpuno im je promenio život. Požar, koji ih je zadesio trećeg dana Bajrama odneo im je sve. Ekonomska kriza, a penzije male, teško će uspeti da od svojih mesečnih primanja ponovo kupe nameštaj i druge stvari potrebne za domaćinstvo.
“Sve smo imali, a sada ništa. Hvala Bogu pa nam je dete ostalo živo, tada je bilo u kući. Nije ostalo ništa ceo sprat nam je izgoreo”, rekla je Muradija Mehović.
Porodica Mehović poziva one, koji mogu da im pomognu da nastave život u normalnim uslovima. Oni su uspeli sami da saniraju ono za šta su imali novca i pomogli im rodbina i prijatelji, međutim potrebno je još mnogo toga da se uradi.

2 KOMENTARA

  1. Gde su ti sinovi sto ih ne pominjes i znas li ti koliko porodica je zakukalo od tvojih narkodilera,siledzija i policijskih dousnika.Ovde ih ne pominjes nego kukas sto ti je jedan sprat izgoreo a sto mnogi kukaju sto ste im decu potrovali to nokom nista.Allahova kazna

  2. Allah Krasni vidi sve, prije 3o god ovaj isti covek je u pijanom stanju upucao nastavnika cija je zena bila trudna, zbog njega dete nikad nije upoznalo oca. Sve se kad tad vrati.

Comments are closed.