– Kako Sandžkhaber ekskluzivmo saznaje novi predsednik FK Novi Pazar biće istaknuti sportski radnik Vićentije Petrović zvani Vića u fudbal se vraća i Rasim Ljajić!

Nakon ispadanja iz Super lige Novi Pazar ne sme da dozvoli sudbinu mnogih klubova koji su ispali iz SL i nakon toga nastavili i dalje da propadaju.

Zbog toga je bivši predednik kluba Rasim Ljajić odlučio da se vrati fudbalu, iako je bio čvrsto rešio, zbog svojih obaveza, da se skloni iz kluba i da ga prepusti drugim mlađim ljudima što nije pokazalo rezuultate.

Obzirom da je Novi Pazar napravio jednu od najboljih fudbalskih infrastrktura u zemlji, bila bi neprocenjiva šteta da svi stadioni zarastu u korov a grad kao centar regije ostane bez mogućnosti za razvoj fudnala u stvaranje novih talenata.

Saznajemo da su pregovori sa starim fudbalskim radnikom Vićentijem Petrovićem u toku, kao i sa drugim poznatim ljudima iz Novog Pazara i Beograda sa ciljem da se napravi ozbiljna reorganizacija kluba na svim nivoima.
Ta reorganizacija ima dva cilja, prvi je rad sa mlađim kategorijama i stvaranje sopstvenog igračkog kadra, a drugi je već za narednu sezonu povratak u superligaško društvo.

U tom silju biće izvršene totalne promene i stručnog i kadrovskog i organizacionog kadra i biće dovedeni novi ljudi čiji će cilj biti da se klub postavi na zdravim osnovama.

3 KOMENTARA

  1. Prvo isterati SVE barabe koje su bile u upravi od proteklih sezona pa sve do sada i konacno dovesti prave ljude koji pre svega vole fudbal i NISU LOPOVI ! Konacno uozbiljiti rad omladinskih skola i odatle stvarati prvotimce a kasnije ih prodavatati i od toga izdrzavati klub !

  2. Prvo izbaciti kompletnu upravu napolje i Tuzilastvo da proceslja rad svih dosadasnjih funkcionera u klubu, zatim postaviti na celo kluba postene ljude iz carsije, koji vole i poznaju fudbal i koji vole ovaj grad, uozbiljiti rad omladinskih skola i iz njih stvarati prvotimce, afirmisati ih, vezati ozbiljnim ugovorima i kasnije prodavati da bi klub od toga mogao sam sebe da finasira kao sto se radi u svim normalnim klubovima !

Comments are closed.