– Poslanik Sandžačke demokratske partije Muamer Bačevac i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović poručili su da neće dozvoliti muftiji Muameru Zukorliću da od Sandžaka napravi Islamsku državu

Bačevac je, reagujući na pretnje šefa odborničke grupe BDZS Admira Muratovića koji je na skupštinskom zasedanju rekao da će za teške reči leteti glave, rekao da su se zbog ove izjave Mahmutović i on obratili tužilaštvu i zatražili reakciju državnih organa.

– Ne želimo da Muamer Zukorlić i njegovi saradnici od Sandžaka naprave Islamsku državu. Pozivam državu Srbiju da zaštiti sve građane Sandžaka. Muratović je tom pretnjom izneo Zukorlićeve reči koji je više puta javno pretio – rekao je Bačevac.

On je dodao da Muratovićeva izjava predstavlja pretnju po živote svih onih koji ne misle kao Zukorlić.
– Posebno nas zabrinjava to što je pretnje izneo čovek koji nosi ahmediju (versku uniformu) i koji je profesor na Islamskom fakultetu. Doživeli smo da nam hodže prete smrću – rekao je poslanik Muamer Bačevac.
Šef odborničke grupe BDZS Admir Muratović je nakon skupštinskog zasedanja, na kojem je umalo došlo do fizičkog sukoba vlasti i opozicije, rekao je da će za teške reči leteti glave.

 

informer

2 KOMENTARA

  1. Gluposti i samo gluposti od takozvanog akademskog gradzanina Bacevca .Bilo bi smijesno da nije lazno to sto doticni gospodin iznosi.namera je pogaziti ostatak od slobode i uplasiti slobodarski duh bosnjaka.ne moze to tako moj lijepi a glupi akademcicu narod je uvijek veci od aparata drzavne prinude i pobednik a ulizice uvijek gubitnici

Comments are closed.