Novi Pazar – Predsednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru Husein Memić kaže da je ovdašnji superligaš postigao veliki uspeh.

“Želim da čestitam fudbalerima Novog Pazara dobroj utakmici protiv Crvene zvezde i na pobedi ovog kluba, koji je nekada bila prvak sveta. Gradska vlast je mnogo ulagala u sport i poslednja utakmica je pokazala da se trud isplatio”, rekao je Memić.

Podsećamo da je na pojedinim portalima uoči utakmice Novi Pazar-Crvena zvezda pisalo da je rezulatat već poznat. Memić je rekao da je na taj način naneta šteta ugledu kluba. On očekuje od Odeljenja za visokotehnološki kriminal MUP-a da se otkriju I adekvatno kazne oni koji šire dezinformacije.

“Pojedini portali pod rukovodstvom Sulejmana Ugljanina žele da nanesu veliku štetu ne samo gradu I fudbalskom klubu već I sportu. Dan pred utakmicu želeli su da unesu nemir time što su valjda želeći da Novi Pazar izgubi napisali da je utakmica nameštena. Novi Pazar je na svu sreću I I velikog broja navijača zabeležio veliki uspeh. Tim ljudima i portalima će se baviti nadležni organi. Mi znamo ko su administratori, imamo pouzdane informacije I protiv njih će biti pokrenut odgovarajući postupak”, rekao je Memić.

Memić je rekao da je samo u poslednja tri meseca prošle godine asfaltiran veliki broj ulica, te da lokalna vlast radi u svim oblastima, od sportske infrastrukture do asfaltiranja ulica. On je najavio da će za Novi Pazar 2015 godina biti investiciona, koju će svi građani pamtiti.