Molim predsednika opštine Sjenica da konačno obuzda svoje nasilničko ponašanje, te da nas poštedi svojih svakodnevnih skandala, zbog kojih ne znamo da li gledamo TV dnevnik ili smo na jutarnjem brifingu u policiji, stoji u saopštenju predsednika opštinskog odbora u Sjenici Muriza Turkovića.

Turković u saopštenju zahteva od nadležnih organa ove države da, kako kaže, stanu konačno na put nasilničkom i bahatom ponašanju gospodina Mujovića, jer građani Sjenice kako tvrdi nemaju ništa od toga što Mujović više vremena provodi u policiji dajući iskaze zbog nasilničkog ponašanja, nego u kancelariji u opštini i svaki put nakon izlaska iz policije je osioniji i bahatiji. Turković preldaže I da mu Ministarstvo za lokalnu upravu okači značku, jer je kako kaže Turković u saopštenju, Mujović očigledno umislio da je Sjenica Teksas od pre dva veka a on šerif koji odlučuje o svemu, pa i o životu ili smrti građana Sjenice.

Povezivati njegove bahanalije sa SDP je najblaže rečeno bezobrazno, poručuje Turjović u saopštenju I dodaje da je građanima I predstavnicima policije i pravosuđa poznato da u periodu kada je ta stranka bila na vlasti nije zabeležen ni najsitniji eksces u gradu. Turković postavlja pitanje da li je sav narod postao nevaljao I loš ili je krivica ipak na kako kaže nadmenom i bahatom predsedniku koji, kako stoji u saopštenju, čak sebi daje za pravo da nekog proglasi i osudi za narkodilera, vođom tajkunsko kriminalnog klana, da proglasi i neradnicima i osobama koji podržavaju gore navedene, predstavnike sudskih organa i policije, stoji u saopštenju z ajavnost predsedika opštinskog odbora SDP-a u Sjenici Muriza Turkovića.

izvor: rtvnp.rs

1 KOMENTAR

 1. Šira javnost treba da se upozna sa Hazbovim kriminalnim djelovanjem:

  -Teške tjelesne povrede primaocu socijalne pomoći Draganu Miloševiću, iz Prijepolja na MOSI igrama u Prijepolju (podnesena krivična prijava);

  -Fizički napad na omladinca BDZS, Ć.Hajradinovića, ispred sportske hale u Sjenici.

  -Napad i prijetnje omladincu BDZS I. Rastiću tijekom predizborne kampanje;

  -Prijetnje smrću V. Tahirovicu, sinu sjeničkog ugostitelja (podnesena krivična prijava);

  -Fizički napad na I.Rastića u centru grada prije nepunih mjesec dana;

  -Bahato upravljanje opštinskim vozilom kada je retrovizorom udario predsjednika opštinskog odbora SDP-a u Sjenici;

  -Kriminalna preraspodjela junica iz državnog programa pomoći najnerazvijenijim opštinama (sudski proces u toku);

  -Upitno povlačenje turskih investitora zainteresovanih za izgradnju osnovne škole u Sjenici;

  -Sporna i nikad do kraja obavljena izgradnja vrtića u Sjenici;

  -Kriminalno sprovedeni referendum o samodoprinosu (istraga u toku);

  -1,8 miliona eura nenamjenski i protivzakonito potrošenog novca građana Sjenice prema izvještaju Državne Revizorske Institucije, i brojne druge afere, skandali, ucjene i prijetnje o kojima javnost manje zna;

  ..itd…

Comments are closed.