– Četnički komandant sa svoja tri ađutanta vraćen je od strane pripadnika policijske uprave u Kraljevu nazad u Kruševac ekskluzivno saznaje Snadžakhaber.

Naime, Živković je ipak pokušao da krene za Novi Pazar sa trojicom svojih saradnika i stigao na ulaz od Kraljeva odakle su ga policajci vratili nazad. Kako tvrdi naš dobroobavešteni izvor njemu je rečeno ” Ili ćete se vratiti ili ćete biti uhapšeni” nakon čega je Živković pozvao svoje ljude da se vrate nazad.

Ni kod Petrove crkve nije se pojavio niko od Četnika a bile su prisutne brojne policijske snage. Policija je prisutna na svim mestima u gradu  a na ulazu u Novi Pazar u mestu Pilorete policija pretresava i kontroliše sva vozila koja ulaze u Novi Pazar.

8 KOMENTARA

  1. Ovo nije ivkovica ideja,iza ovoga stoji neko ko ima za cilj da ponovo razbukta mrznju medju narodom.Pravi izvor ovog zla podsticanja je negdje na zapadu,a najvjerovatnije V.Britanija.Kod nas je kao sto znamo lako potpaliti vatru koja jos tinja od poslednjeg rata,tako da neko ima za cilj da je nikada ne gasi.Jednostavno se stvara nova Palestina,tako da sve u svemu postavlja se pitanje gdje je nasa vlast i Drzava i sta sve oni rade da sprijece ovo? Bojim se da i oni ne suruju sa zapadom,jer mi kao narod cjelokupne planete postali smo samo brojka na papiru za sva Drzavna rukovodstva.

Comments are closed.