Četvorica novopazarskih studenata pretučeni su pre nekoliko dana u severnom delu Kosova, oni su prema saznanjima naše redakcije napadnuti od grupe srpskih mladića dok su sedeli u kafiću u blizini fakulteta u opštini Leposavić. 

leposavic
Semira Kadrića, Ermana Krkušića, Džejlana Malića i Kenana Kadrića  je napala grupa od dvadesetak mladića koja ih je vrijeđala na vjerskoj i nacionalnoj osnovi, a jedan od studenata je dobio i batine. Napadnuti studenti su, također, dobili i prijetnje da se ne smiju pojavljivati na fakultetu. Iako je ovaj slučaj prijavljen policiji i fakultetu na kojem studiraju, odgovor nisu dobili.
O ovom pitanju oglasio se predsjednik BNV u tehničkom mandatu Esad Džudžević koji je uputio pisma Ivici Dačiću, predsjedniku Vlade Republike Srbije i ministru unutrašnjih poslova i Aleksandru Vulinu, ministru bez portfelja zaduženom za Kosovo i Metohiju u kojima se skreće pažnja na slučaj napada na studente bošnjačke nacionalnosti u Leposaviću.

2 KOMENTARA

  1. treba da him se ode dole i jebe mamkica da him se pokaze kako PAZARCI biju mi ovamo njih postujemo i nediramo a oni se prave vazni 20 na cetvoricu jesul hi mogli osvojit vraticemo vam kad tad zapamtite to pederi kaljavi

  2. kosovari sa jedne a sandzaklije sa druge strane.imate ih kao u sendvicu pa im pokazite da nisu ono kako govore da su potlaceni jadni bedni napadnuti I sl.hrabri su samo kada su zasticeni od nekoga ko ih podrzava.kad to nemaju beze I kriju se kao pacovista cekate sredite ta govna da se ne osile previse

Comments are closed.