Srijeda, 18 Maja, 2022
NaslovnaSandžak20 miliona dinara za opštu bolnicu u Tutinu

20 miliona dinara za opštu bolnicu u Tutinu

BOLNICA TUTIN

Domu zdravlja u Tutinu odobrena su sredstva u iznosu od 20.000.000 dinara za završne radove na izgradnji aneksa zgrade opšte bolnice koji su započeti prošle godine. Sredstvima koje je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije odorilo biće urađeni i svi zanatski radovi kao i uređenje prostora oko zgrade.

 20.000.000 dinara već je uloženo u izgradnju aneksa zgrade Opšte bolnice u Tutinu čiji kapaqcitet je 900 m², gubi građevinski radovi se privode kraju,postavljena je pvc stolarija, urađena krovna konstrukcija i u toku su radovi na postavljanju fasade. Sa novih 20.000.000 dinara koje je Ministarstvo zdravlja odobrilo Domu zdravlja u Tutinu biće završena izgradnja aneksa zgrade opšte bolnice u kojoj će biti smeštene prijemne ambulante, koronarne jedinice, hiruško odeljenje kao i hiruška sala za potrebe porodiljskog odeljenja.

„Ovi radovi će se najverovatnije završiti početkom ili sredinom jeseni ove godine. Već ovih dana ćemo raspisati tender za izvođeče završnih radova na ovoj zgradi. Oni predviđaju završne radove na unutrašnjem delu zgrade u okviru kojih ćemo nabaviti lift za transpotr ležećih bolesnika, urediti prostor oko zgrade, oplemeniti  zelenu površinu i urediti jedan manji park“, rekao je direktor Doma zdravlja, Šerif Hamzagić,

Za manje od dve godine Dom zdravlja u Tutinu
je od Ministarstva zdravlja Republike Srbije dobilo blizu 500.000 eura za izgradnju aneksa zgrade opšte bolnice i otvaranje odeljenja za hemodijalizu koje pripada opštoj bolnici. Napornim radom i zalaganjem direktora ove ustanove i osoblja tutinski Dom zdravlja je stavljen na četvrto mesto po sređenosti i kvalitetu usluga u Srbiji.

RELATED ARTICLES

8 KOMENTARA

  1. Pola miliona. Pa Tutin nikada nije imao toliku donaciju. Svaka čast, Šerif Hamzagić se dokazao kao dobar čovek, veliki radnik, pravi direktor.

  2. Hvala Alahu sto sve ide kako treba. Ja za svojim 50 godina nepamtim da je više novca ulozeno u Tutin. Mnogo upornosti je trebalo Serifu Hamzagicu za sve ovo. Nama je ostalo samo da čuvamo ovako lepu bolnicu.

  3. Imamo najbolju bolnicu u Srbiji. Dolazim na leto u Sandzak i sigurno cu vas obici. Selam za direktora Serifa Hamzagca iz Luksemburga.

  4. Direktor doktor Serif Hamzagic je najvise ucinio za tutinsko zdravstvo,ima moju podrsku i moje porodice.Samo napred Seki znam da ti tamo nije lako ali izdrzi.

  5. Pravo je zadovoljsto obici tutinski dom zdravlja i bolnicu,velika zahvalnost moja i moje porodice doktoru serifu hamzagicu.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO