11 SAVRŠENIH DESTINACIJA ZA MEDENI MESEC

TRAVIO LOGO

Svet vam je pod nogama i postoji bezbroj destinacija između kojih možete da birate. Od suncem okupanih plaža, tropskih rajskih mesta pa do jezera, skijališta. Lista je beskrajna.

Predlažemo vam 11 destinacija na kojima možete provesti medeni mesec koje su najviše pinovane na popularnoj društvenoj mreži Pinterest. Tako da ukoliko još uvek razmišljate gde da se zaputite, razmislite o ovim predlozima.

Maldivi

Na Maldivima skoro svaki resort nalazi se na nekom drugom ostrvu, pa odlazak tamo nudi toliko potrebnu ekskluzivnost i intimu. Kristalno čiste lagune, bele kao puder peščane plaže, koralni grebeni jarkih boja i večere uz sveće pod zvezdama su najveći razlozi zbog kojih se Maldivi rangiraju visoko među novopečenim mladencima. Boravak u jednom od bungalova na vodi sa direktnim pristupom okeanu gde možete roniti dok vas okružuju raznobojne ribe i uživati u vašem dvorištu ne može zvučati bolje od nečeg drugog, zar ne?

Tajland

Tajland je oduvek bila omiljena destinacija među parovima, bez obzira da li je to zbog sportskih avantura, živopisnih krečnjačkih litica koje izviru iz vode… Tajland će zadovoljiti sve vaše fantazije sa predivnim pejzažima, neverovatnim plažama, ekstravagantnim odmaralištima na plaži i bogatim noćnim životom. Puket, Krabi, Koh Samui i Čiang Mai su najpoželjniji izbor. Naš lični favorit je – Koh Samui!

TRAVIO LOGO

Emerald jezero, Kanada

Emerald Lake koliba se nalazi na obali čuvenog netaknutog jezera i okružena je impresivnim vrhovima Stenovitih planina. Ovo mesto se reklamira kao najusamljenije kanadsko planinsko romantično skrovište. Ova koliba je idealno romantično utočište sa vekovima starim kaminima i hrastovima. Pravo romantično okruženju, zaista.

St. Barts ili Sveti Bartolomej

Karibi imaju jedinstven šarm, a St. Barts ima reputaciju kao jedno od najživopisnijih i najluksuznijih ostrva u Karibima sa svojim prekrasnim prirodnim plažama i bujnim zelenilom. Luksuzni hoteli i banje načičkani su na ostrvu. Možete otkrivati romantične skrivene plaže, roniti, a kasnije uživati na terasi uz hranu, vino, i umirujući zvuk okeana oko vas.

TRAVIO LOGO

Amalfi obala, Italija

Slika malog sela ušuškanog na litici sa pogledom na Sredozemno more, šarmantni hoteli i lepe plaže i uvale, to je Amalfi za vas. Amalfi obala izgleda kao nacrtana razglednica i prizor kao stvoren za romantiku. Postoje mnoge stvari koje možete raditi u Amalfiju, kao na primer istraživanje Pozitana sa dramatičnim okruženjem mnogobrojnih litica, popularnih plaža i slikovito obojenih kuća.

Bali

Tropski raj u kojem se prirodne lepote sudaraju sa kulturom, nestvarni zalasci sunca, masaže, spiritualnost i jednostavno radost. To je Bali. Uživajte u nestvarno lepim plažama, poljima pirinča, aktivnim vulkanima, tropskim šumama i ono što je najvažnije, uživajte u neverovatno opuštenoj atmosferi. Šta god da odlučite da radite, Bali je destinacija zbog koje nećete zažaliti ako se odlučite da tamo otputujete.

Island

Island je savremeni raj. Sirova i neobuzdana priroda, moćni vodopadi, predeli koji izgledaju kao da su vanzemaljski, eksplozivni gejziri, polarna svetlost i još mnogo toga. Doživeti auroru borealis zaista je posebno iskustvo. Ova mala zemlja sadrži neverovatne fenomene i ne možemo da zamislimo bolje mesto za neobičan medeni mesec.

Bora Bora

Raj na zemlji i mesto gde se okupljaju mladenci iz svih krajeva sveta. Blaženstvo, mir i romantika, prepliću se na ovom mestu. Istražujte prirodne tople izvore, neverovatnu floru i faunu ostrva i plaže koje ostavljaju bez teksta. Bora Bora garantuje nezaboravno medeno iskustvo.

Portsmut, Nju Hempšir

Ovo je mesto koje je poznato po mnogobrojnim restoranima i dobra je šoping destinacija. Raskošna odmarališta sa đakuzi kadama i male gostionice, čine ovo mesto savršenim utočištem za mladence. Možete uživati u planinarenju, vožnji biciklom, otići na relaksirajuću masažu, jahati konje…

Samoa

Samoa je bukvalno mesto kao sa vašeg skrin sejvera na kompjuteru. Mnoge plaže su oivičene grebenima, a fasciniraće vas okruženje sa prašumama i vodopadima. Ovo je idealna destinacija za istraživanje prirode kao i šansa da napravite neverovatne fotografije.

Ćinkve Tere, Italija

Savršene plaže, vinogradi, staze za pešačenje i planinarenje, fantastični restorani, živopisno obojeni planinski gradići i neverovatne sportske aktivnosti, Ćinkve Tere ima sve to. Regija koju je UNESCO proglasio Svetskom baštinom sastoji se od pet sela raspoređenih po brdašcima ove mediteranske obale i savršeno je mesto za medeni mesec ili godišnjicu koje ćete se sećati zauvek.

TRAVIO LOGO

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO