Zukorlić nije potpisao rezoluciju o Srebrenici koji su predložili LDP-SDA-LSV

Juče su poslanici LDP-SDA i LSV-Zeleni dostavili Skupštini Srbije Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici. Muamer Zukorlić nije potpisnik ovog predloga. 
Jasno je zašto nije, i po čijem naređenju je odustao od svoje politike, koja je povremeno prelazila ukuse i ostrašćenih nacionalista. Ispada da je MZ zaista glumeo u tom svom nastupu dranja, urlanja, optuživanja i napadanja svega što je srpsko a po njemu je bilo na štetu Bošnjaka. MZ uistinu je ponižavao srebreničke žrtve i njihove žive članove odlazeći na komemoraciju nedužno pobijenih Bošnjaka sa tri bela BMW džipa sa sve natpisim “MUFTY.” (kakva nekultura, narcisoidnost pomešana sa elementima šizofreničnisti).
Da je MZ manipulant verskim i nacionalnim osećanjima dokazano je stotine puta, posebno u načinu pljačkanja bošnjačke dijaspore, a da je manipulant i sa žrtvama Genocida pokazuje njegov nedolazak na prošlogodišnju dženazu u Srebrenici (verovatno je bio dobro obavešten da će biti kamenovanja), kao i sadašnje distanciranje od potpisivanja Predloga rezolucije koju su pomenute stranke uputile srpskoj Skupštini. 
Mogao je Zukorlić potpisati taj Predlog da je hteo, odnosno smeo. Da ima interesa, on bi potpisao, ma on bi’ sam podneo predlog ( nije isključeno da to i ne učini, samo ako mu AV osmisli prihvatljive formulacije) jer on ništa ne radi ako nema interesa i dobre zarade.
U ovom slučaju AV je njemu preči, i njegova volja mora se poštovati, jer što bi on ljutio šefa koji mu je dao da bude predsednik veoma bitnog Odbora za obrazovanje i nauku preko kojeg je akreditovao svoju fabriku za štancovanje diploma i tako legalizovao dugogodišnji lopovluk.

 Jednostavno, MZ ne zanima niko i ništa kada je u pitanju njegov lični interes, on u tom slučaju gazi po živima, ponižava mrtve, manipuliše, promoviše neistinu, nekulturu, bahatost, aroganciju, neljudskost, drskost, egocentrizam, fanatizam… Sve to sa ciljem “nek je meni dobro” ostalima, kako bude. MZ baš brzo predstavi sebe, i on o sebi najbolje govori, a nama ostaje samo da ga slikamo onako kako on sebe samog crta! Neka mu je na čast, ukoliko je ima!

Glas Pazara

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO