ZBOG NEREDA NAVIJAČA Suspendirani stadioni Crvene Zvezde i Partizana

Povjerenik za natjecanje u nogometnoj Superligi Srbije Vladimir Bulatović suspendirao je danas stadione Partizana i Crvene zvezde do donošenja konačne odluke, nakon incidenata na subotnjoj utakmici ova dva kluba.

navijaci-610x407

Tu odluku donijet će Disciplinska komisija nogometnog saveza Srbije poslije dobivanja dodatnih izvještaja, javio je Tanjug.

“Smatramo da je na našim nogometnim utakmicama prisutna ogromna većina pravih i iskrenih navijača klubova i da su oni taoci manje grupe navijača koji su vinovnici nereda i koji mogu dovesti do ozbiljnih posljedica. Stoga smo svi u obavezi da poduzmemo adekvatne mjere iz svoje nadležnosti kako bi zaštitili prave navijače i druge sudionike nogometne igre na sportskim priredbama”, navodi se u priopćenju na interenet stranici Superlige.

Zajednica je apelirala i na mjerodavne državne organe da pomognu u donošenju trajnog rješenja problema, koji su u dužem periodu prisutni na srpskim stadionima.

Nogometaši Zvezde pobijedili su Partizan s 1:0, a najveći derbi srpskog nogometa obilježili su brojni navijački incidenti za vrijeme odigravanja i prije same utakmice.

Susret je prekinut na 10 minuta zbog incidenata kada su navijači Partizana na više mjesta zapalili vatru na tribinama Marakane.

U neredima je teže i lakše ozlijeđeno više osoba, a priveden je 41 izgrednik.

(vijesti.ba)

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO