Vučićević: Valjda će i nas bog pogledati

3248de946d544b3b178daba01e4da0b0_MTrener Novog Pazara Nebojša Vučićević izrazio je danas očekivanje da će njegov tim na gostovanju ivanjičkom Javoru u 28. kolu fudbalske Super lige Srbije imati više sreće nego na nekim prethodnim utakmicama.

“Valjda će i nas bog pogledati i vratiti nam za silne promašaje protiv OFK Beograda i Vojvodine. Igramo protiv jakog kolektiva, dobro se poznajemo i znamo odakle nam preti opasnost. Taktika je spremna, ali kad počne utakmica naše trenerske fraze padaju u vodu i sve je na igračima”, rekao je Vučićević novinarima na Gradskom stadionu.

Novi Pazar je na 13. mestu u Super ligi sa 27 bodova i ima tri boda više od Radničkog 1923 koji je u zoni ispadanja, dok je Javor na 12. poziciji sa tri boda više od sutrašnjeg rivala.

“Javor je odlično vođen od kolege (Mladena) Dodića, ima nekoliko fenomenalnih fudbalera i igrom na Banjici pokazao je da izlazi iz krize. Bore se za opstanak, kao i mi, ali ćemo pokušati da osvojimo barem još bod pred poslednja dva kola”, kazao je Vučićević.

“Domaćin će biti hendikepiran neigranjem Igora Stojakovića. Sličnih problema imamo i mi, pošto ćemo biti bez Emira Lotinca i Admir Kecapa, dok je sezona za Miloša Bogunovića odavno završena. Ipak, ne bih pričao o onima koji neće nastupiti, treba se opsloniti na one koji će biti u ekipi”, dodao je on.

Golman Novopazaraca Vladan Đogatović rekao je da dobro poznaje igrače Javora i da su ono posebno “nezgodni” na svom terenu.

“Sa većinom tih fudbalera sam ranije igrao. Nema razloga za strah, idemo da odigramo najbolje što možemo i da pokušamo doći do nekog boda”, kazao je Đogatović.

Utakmica između Javora i Novog Pazara igraće se u subotu od 17 časova na stadionu u Ivanjici.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO