Upoznajte Nikol Keli, ženu bez jedne ruke koja je postala misica!

542572-350748-nikol-keli1-f

Ona je duhovita, ona je lepa, ona je Mis Ajove i – ona ima samo jednu ruku. Ne dozvolite sebi da pomislite da joj je imalo neprijatno, Nikol Keli se ne stidi svog tela, naprotiv, ova hrabra žena ide dalje, na takmičenje za Mis Amerike!

Keli ima samo dvadeset tri godine, ali to je ne sprečava da se suprotstavi stereotipima. Koliko lepih devojaka znate koje se ne bi usudile da se oprobaju ni kao manekenke, a kamoli misice, zbog straha od komentara sredine?

Uprkos invaliditetu Nikol prkosi. I to kako!

“Tokom odrastanja naučila sam da ljudima koji zure u mene uzvratim pozitivnom ličnošću koja ne prihvata reč ‘ne”, piše u zvaničnoj Mis Ajova biografiji ove izuzetne žene.

“Baš tako. Probala sam sve. Igrala sam bejzbol, plesala, ronila… Nije postojalo ništa što nisam probala. Našla sam svoju strast na pozornici. Tu dozvoljavam ljudima da bulje”, piše misica.

542560-nikol-keli

Lepotica se nije tu zaustavila. Ona je diplomirala u struci menadžera scene i nada se karijeri na Brodveju.

Dugo je stažirala, a sada radi za jednog od istaknutih pozorišnih režisera.

Iako ulaže mnogo truda i rada, nije ni sanjala da će jednog dana postati misica.

“Da ste mi pre godinu dana rekli je ‘kraljica lepote’ moja budućnost nasmejala bih vam se. Nisam videla ovaj životni put, ali sada kada je predamnom osećam da mi savršeno leži i blagoslovena sam zbog podrške ljudi koji su bili uz mene na svakom koraku”, kaže Nikol.

Nikol Keli, žena bez jedne ruke, nastavlja dalje do takmičenja za Mis Amerike. Ne krije da joj neće biti lako, ali nastavlja dalje. Kao i uvek.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO