Upoznao Islam i toplotu među braćom i sestrama Muslimanima, osetio toplotu Ramazana i Bajrama. Sveto postao Haim Mladenović!

Sveto Haim Mladenović danas je u 16h u Džamiji u Borči primio Islam, njegov prijatelj koji je želeo da ostane anoniman rekao je da se Sveta odlučio na taj korak jer je spoznao veru koju je zavoleo. Haim je primio islam kod Muhameda ef. Hodžića i izučio šehadet.

sveto99

 

“Danas oko četri popodne u Džamiji u Borči Sveta je uzeo Islam posle dosta provdenog vremena sa jednom sestrom iz Nemacke on je uopoznao Islam i tu toplotu među braćom i sestrama Muslimanima. Osetio toplotu Ramazana i Bajrama. To je u njemu sve probudilo interesovanje da što bolje upozna veru koju je zavoleo pored te sestre čije ime ona ne zeli da se otkriva. Ljubav za tom ženom u njemu je probudilo i ljubav prema Milostivom Allahu. Potiče kraja gde nema muslimanske braće znate već kako je na Balkanu ratovi podele manipulacije među ljudima i ostalo. Allah dragi nas je spojio i on nas izvodi na dragi put“. rekao nam je Haimov prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

 

Mubarek olsun vraćanje iskonu da budeš dobar ambasador Islama i da širiš svetlo Islama, vere koja sa sobom nosi  toleranciju i poziv na suživot bez obzira na rasu poreklo i rod.

hodza22

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO