Ugljanin: Želim da nam svima bude bolje

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka i ministar u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin pozvao je sve relevantne faktore u lokalnoj samoupravi, kao i one koji  predstavljaju gradjane Sandžaka u Vladi Srbije i parlamentu na veću odgovornost, kako bi se ovaj kraj podigao na noge.

On je na bajramskom prijemu u Novom Pazaru rekao da će u tome imati pomoć zvaničnog Beograda, a da u suprotnom očekuje od gradjana da traže izbore pre izbora.

“Ovde u Sandžaku, pogotovo u Novom Pazaru, potrebno je da se uradi mnogo toga kako bi se privukli investitori, poboljšala infrastruktura, otvorila nova radna mesta i zaposlili mladi”, poručio je  Ugljanin.

On smatra da je pristupom ljudima u Srbiji, pozitivno promenilo sliku o Bošnjacima.

“Kancelarija za razvoj nedovoljno razvijenih područja, na čijem sam čelu kao predstavnik Bošnjaka u Vladi Srbije već pet godina, će nakon rekonstrukcije naredne nedelje prerasti u ministarstvo. Iz budžeta smo dobili mala sredstva, a postigli smo mnogo toga, jer smo kao tim stručnjaka efikasno radili”, kazao je Ugljanin.

On je istakao da je ova kancelarija otvorila vrata nerazvijenih područja u Srbiji, koja su “gotovo zaboravljena” i uložila sredstva, znanje i iskustvo stručnog tima za projekte i razvoj tih krajeva.

izvor.RTVNP

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO