Smenjeno rukovodstvo FK Novi Pazar! Novo rukovodstvo obećava stabilan klub

Plavo-beli dobili pet potpredsednika i novi Upravni odbor. FK Novi Pazar pomagaće saradnici iz novoformirane Radne grupe.

Posle više od dva meseca neizvesnosti  izabrani su novi najviši organi fudbalskog kluba iz Novog Pazara.

_DSC0925

Fudbalski klub Novi Pazar dobio je večeras novo rukovodstvo FK Novi Pazar, pošto su članovi skupštine kluba na tu funkciju izabrali:

Za predsednika FK Novi Pazar reizabran je Sead Malićević.

Smenjeni su dosadašnji potpredsednici, Tarik Imamović i Vujica Tiosavljević a na njihova mesta su došli:

  • Ćerim Šemsović
  • Salko Redžović
  • Sead Numanović
  • Nihad Hasanović
  • Dragan Spasojevic

 

Kako je SandzakHaberu rečeno na sednici skupštine prisustvovao je 87 delegata.

_DSC0895

FK Novi Pazar  je u Superligi Srbije ove sezone završio na 13. mestu, a tokom sezone susretao se sa velikim finansijskim problemima.

Sednicu je vodio predsednik Skupštine plavo-belih Meho Mahmutović, a u sali su sedeli delegati, legende i prijatelji kluba, među kojima i Samir Ljajić (otac Adema Ljajića), kao i brojne javne ličnosti i biznismeni…

Na skupštini se osim kadrovskih rešenja, razgovaralo o izgradnji tribine na gradskom stadionu, kao i postavljanju reflektora.

Predsednik kluba je potvrdio da je Fudbalski savez Srbije obezbedio svetlosna tela i da će se uskoro krenuti sa izgradnjom stubova za reflektore. Očekivanja su da će se u drugoj polusezoni igrati večernje utakmice u Novom Pazaru.

Ćerim Šemsović: Nama nije mesto na dnu tabele! Zato smo svi preuzeli po delić odgovornosti i nadam se da će novo rukovodstvo dati svoj maksimum. Ja sam vodio pregovore sa Spasojevićem. Obećanja i ono što se nudi je stvarno veliko. Naša obaveza je da zajedno sa njim iznesemo ovaj terei i da FKNP bude pri vrhu tabele.

Dragan Spasojević će potpisati ugovor sa FKNP gde se obavezuje da obezbedi 35 miliona dinara. Zajedničkim snagama ćemo stvoriti FKNP kao profitabilni klub. Konzorcijum biznismena iz Novog Pazara će i finansijski pomoći klubu.

Dragan Spasojević trenutno nije sa nama iz opravdanih razloga. Danas je imao sastanak sa 5 igrača koji bi trebali da se pridruže plavo-belima.

Napraviće se sponzorski ugovor sa svakim članom upravnog odbora i odrediće se mesečna uplata usmerena klubu. Kao garancija, dobiće se i menica preduzeća.

Sve će biti transparentno. Svi prihodi i rashodi će biti online na zvaničnoj stranici FK Novi Pazar. Svaki navijač će imati mogućnost da proveri trenutno stanje u klubu, broj prodatih karata, ugovore igrača i sponzora.

Sead Numanović je takodje potencirao na sponzorskim ugovorima obezbedjenim menicama. Pokrenuta je ideja za organizovanjem donatorske večeri, kako bi FK Novi Pazar bio jedan od najozbiljnijih timova u Sbiji.

Sead Numanović je nagovestio da će biti strožija kontrola za  ulaznice na stadionima.

Salko Redžović je nagovestio da će se sa igračima potpisivati profesionalni ugovori. Neće moći da dođe igrač srednje klase, a da dobije veliki novac. Poseban akcenat treba staviti na naše mlade igrače – omladinski pogon.

 

Nihad Hasanović:  je potvrdio da je novo rukovodstvo jezgro koje će se širiti. Trenutno je u sali 87 delegada ali se nadamo da će u narednom periodu biti i više sponzorskih ugovora. Svi prijatelji kluba, simpatizeri, navijači zaslužuju ozbiljan klub. Osim novih sportskih terena Novi Pazar se mora naći pri vrhu tabele. Novi Pazar se mora osloniti na mlade snage koje će poput Adema Ljajića predstavljati Novi Pazar u svetu.

Grad Novi Pazar će i dalje istim intezitetom pomagati FK Novi Pazar.

Sastanak UO FK Novi Pazar je zakazan za sutra u 22h. U toku sutrašnjeg dana će se obaviti razgovor sa 10-tak igrača koji su i prošle godine nosili plavo-beli dres i činili okosnicu tima.

SandzakHaber će Vas i sutra obaveštavati o svim dešavanjima u klubu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO