Slovenci oduševljeni Novim Pazarom

slovenci oduevljeni novim pazarom

Novi Pazar sigurno postaje prava turistička atrakcija, i mesto primamljivo domaćim i stranim turistima. Grupa od 30 turista iz Slovenije imala je priliku da se upozna sa znamenitostima i istorijom grada dugom 552. godine.

 Promocija Novog Pazara na domaćim i inostranim sajmovima i regatama uvek rezultira dolaskom turista u naš grad. TO Novog Pazara ima odličnu saradnju sa agencijama iz Slovenije.

“Turistička ponuda Novog Pazara je bogata i posetioci imaju dosta toga da vide i nauče. Naš grad ima dosta toga da ponudi turistima i drago nam je što u poslednje vreme sve više turista dolazi da nauči više o istoriji i kulturi ovog kraja”, ističe Valdin Hajradrpašić iz TO Novog Pazara.

U najavi je poboljšanje saradnje TO Novog Pazara i turističkih agencija iz Slovenije kao i dolazak još većeg broja turista.

“Dobro sarađujemo sa vašom Turističkom odrganizacijom, saradnja postoji dugo. i mi ćemo se potruditi da unapredimo našu saradnju, i da dovedemo još veći broj turista u Novi Pazar”, kazao je Ivo Mulec vodič Turističke agencije iz Maribora.

Turiste je očarala kultura i istorija Novog Pazara, nisu odoleli ni gurmanskim specijalitetima. Posetili su centar grada, i sve znamenitosti Novog Pazara. U Sloveniju se vraćaju i sa po kojim komadom novopazarskog džinsa koji su kupili na našoj pijaci.

Turistička ponuda Novog Pazara je bogata i posetioci imaju dosta toga da vide i nauče. Naš grad ima dosta toga da ponudi turistima i drago nam je što u poslednje vreme sve više turista dolazi da nauči više o istoriji i kulturi ovog kraja, zaključili su iz TO Novog Pazara.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO