Šemsović – Odbio sam ponudu za šest bodova i da plate pripreme!

Novi Pazar  – Dosadašnji potpredsednik FK Novi Pazar i dugogodišnji donator ovog kluba Ćerim Šemsović izjavio je danas da definitivno odlazi iz kluba zbog nereda koje su pravili navijači Novog Pazara. On je također izjavio javno da je “imao ponudu da na nerešeno i šest bodova i da plate pripreme”

 

“Želeo sam tu pobedu indirektno sada kažem da sam obećao premije igračima sam niko se nije oglasio. Stajao sam ponosno u loži i čestitao protivniku. Moja savest je čista.”

Šemsović je napomenuo da je 18 godina donator FK Novi Pazar i da je stekao mnogo prijatelja. On je takođe kritikovao navijače Novog Pazara i ponašanje istih nazvao skandalom.

“Ne mogu da verujem da oni skandiraju “uprava napolje” kada se borimo za Evropu što je nešto što je sponzorisano sa strane. Ako nismo složni nema napretka” rekao je Šemsović

Kada potrošite energiju, emocije, novac, vreme zapostavite porodicu i na kraju da dolazim u sukom sa takozvanim navijačima i dase meša moja porodica meni to ne treba. Biću vatreni navijač i gledati sve utakmice Novog Pazara. Prekipelo je” zaključio je Šemsović.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO