SDP – Ugljaninovi plastenici, motokultivatori i pranje novca razlog da se on posveti pravosuđu!

Novi Pazar – Sandžačka demokratska partija je u potpunosti posvećena rešavanju gorućih problema sa kojima se naš narod susreće, a o kojima se puno govorilo u toku izborne kampanje. Ugljanin izaziva nerede i smutnju.

 

Mi svojim učešćem u Vladi vidimo šansu za razvoj Sandžaka, pre svega ekonomski i socijalni, a ništa manje nismo posvećeni rešavanju problema infrastrukture i sveopštem kvalitetu života.

Sa druge strane Ugljanin i njegova stranka su se vratili svojim starim metodama izazivanja nereda i smutnje. Zbog toga se mi u Sandžačkoj demokratskoj partiji nismo ni najmanje iznenađeni ovim najnovijim ispadom Ugljanina. To je bila očekivana reakcija izazvana svojom nemoći. Prosto je bilo jasno svima da oni očajnički pokušavaju da se uglave u novu Vladu, ne birajući sredstva. Ugljanin je pokušavao da se na svaki način dodvori SNS-u i Vučiću, molio je i vladu Turske da interveniše, davao izjave, izvinjavao se, nekakve poslovice nespretno citirao, prosto je bilo žalosno videti koliko je spreman da ponizi i sebe i one koji su ga glasali.

Sada kada je sve propalo i kada je postalo izvesno da neće biti deo Vlade zaboravio je svoje izvinjenje zavijeno u nekakve mudrosti o konjima i jezicima.

Ali pravo pitanje je zašto je bio spreman da žrtvuje sve ne bi li bio u novoj vladi, kako sam Ugljanin kaže, fikus – nebitan faktor. Možda zato što je njegova kancelarija u krugovima vlade nazivana Kancelarija za pranje novca. Ili možda što neki već pitaju kome to treba motokultivator za par saksija na prozoru Lučne zgrade, a plastenik za beton ispred kuće…

 

Jedno je postalo jasno svima i u Novom Pazaru i u Beogradu – Ugljaninu je dovoljno malo da upropasti mnogo.

Zbog toga mi u Sandžačkoj demokratskoj partiji odgovorno tvrdimo da nismo mi prepreka Ugljaninovog ulaska u Vladu, već je on sam tome doprineo svojim mahinacijama i lopovlucima koji su konačno privukli pažnju pravosudnih organa. Sada kada se klupko odmotava i kada se ispituju decenijske korupcionaške afere – Ugljanin sebi traži zaštitu i u Vladi i u izjavama osvedočenih kriminalaca i prevaranata.

Sandžačka demokratska partija se više neće osvrćati na ovakve očajničke poteze. Pred nama je težak i ozbiljan posao koji naprosto ne dozvoljava gubljenje vremena u politikanstvu i demagogiji. Mi ćemo se posvetiti Sandžaku a Ugljanin neka se posveti pravosuđu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO