Saznajte zašto imate žirafu među prijateljima na Facebook-u

tumblr_static_giraffe-head-283783

Verovatno ste videli sliku žirafe na profilnoj slici barem jednog od Vaših prijatelja. Ukoliko niste deo igre, otkrivamo zašto je to tako.

Reč je o zagonetki koja se vrlo brzo proširila ovom društvenom mrežom. Brojni korisnici su postavili sliku žirafe kao profilnu sliku, zbog toga jer su pogrešno odgovorili na zagonetku.

Ukoliko naiđete na zagonetku i pokušate da je rešite, ali ne uspete, dužni ste da tri dana kao profilnu sliku držite fotku žirafe.

Mnogi Facebook korisnici pridržavaju se pravila i tačan odgovor drže u tajnosti.

U nastavku je tekst koji se širi Facebook-om:

“Morao/la sam da stavim sliku žirafe kao profilnu sliku jer sam probao/la da rešim zagonetku i odgovorio/la pogrešno. Pokušajte. Ako pogrešite morate staviti sliku žirafe kao profilnu sliku i zadržati je 3 dana. Odgovore mi pošaljite isključivo u privatnoj poruci, ne pišite ih u komentare!
Zagonetka je:
U 3 ujutro neko vam zvoni na vrata, to su vaši roditelji koji su došli na doručak. Imate džem od jagode, med, sok, hleb i sir. Šta ćete prvo otvoriti?
Zapamtite, odgovarajte isključivo u privatnoj poruci! Odgovorite li tačno, napisaću vaše ime u komentaru, u protivnom menjajte svoju sliku!”

Ukoliko želite, pridružite se igri i budite mali delić mase koja je prihvatila ovo!

izvor:trojka.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO