Pucao u Nišlijku jer je sporo vozila

drive-by-shooting-lawyer-arizona

Nišlijka A. D. (35) ranjena je hicem iz pištolja u rame kada je na nju iz čista mira pucao bahati vozač na Bulevaru 12. februara u Nišu, kome je zasmetalo to što je ona vozila propisanom brzinom, piše Blic.

Pokušaj ubistva desio se 18. oktobra na kružnom toku kod skretanja za civilni aerodrom „Konstantin Veliki“. Napadač, koji je vozio sivi „fijat stilo“, pobegao je.

– Pošla sam automobilom oko 18 časova do supermarketa da deci kupim večeru. Kada sam izlazila iz kružnog toka iza mene se stvorio “fijat” koji je dojurio ogromnom brzinom i koji je počeo da trubi. Prešla sam u desnu traku. Na pešačkom prelazu kod trafika, on me je pretekao. Sledeća čega se sećam je bol u ramenu i staklo od prozora u očima i ustima. Videla sam krv na ruci shvatila sam da sam ranjena – priča A. D. koja je u strašnom šoku.

Policajci kažu da je žena imala sreću jer je metak, ispaljen najverovatnije iz pištolja pogodio prvo u lajsnu prozora njenog automobila “tojota korola”, što ga je usporilo i promenilo mu putanju.

– Stalno mi se vraćaju slike užasa. Drhtim od pomisli šta je moglo da bude. Sa mnom u samouslugu obično pođu i moja maloletna deca. Pucao je direktno u mene, hteo je da me ubije – priča A. D.

Prethodilo divljanje i na gasno-benzinskoj pumpi
Policijska istraga je utvrdila da je, nepun minut pre nego što je pucao na A. D, bahati vozač “fijata” velikom brzinom uleteo na obližnju gasnu stanicu na Bulevaru 12. februara koja ne radi, iznad kružnog toka u pravcu Beograda. Policija ima snimak automobila sa sigurnosnih kamera.

Foto: Ilustracija
izvor: trojka.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO