Prijepolje, putevi čisti, sela bez struje

Novi Pazar – Prijepolje – Sneg koji je ovih dana padao nije iznenadio putare na područiju Prijepolja, Priboja i Nove Varoši a svi magistralni putni pravci su prohodni. U preduzeću AD Putevi Užice koje održava ovu teritoriju kažu da su ekipe na terenu i svi putevi su čisti.

Sela u prijepolju
Sela u prijepolju

Prema rečima nadležnih oko 8 sati po nalogu direkcije za izgradnju Prijepolje ekipe su krenule u čišćenje nižih delova koje oni održavaju Šarampovo, Vraniševo, Ivanje, Železnička stanica Zalug i druge.
Direktor direkcije Radvan Cvijanović kaže da je čišćenje gotovo završeno i svi putni pravci su čisti i prohodni. A snežni pokrivač u Kamenoj gori je oko 30 cm.
U pojedinim planinskim područijima opštine Prijepolje visina snega je i do pola metra javila je televizija Forum. U Pravošini i Međanima od Ponedeljka su i bez struje.
Zbog kvara na dalekovodu u Ponedeljak u jutarnjim satima ostala su područija Kaćeva, Miloševog dola i Aljinovića. Struja je sitgla do Aljinovića u utorak po podne a radnici EPS-a juče su još radili na popravci električnih vodova.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO