Predsednik Radničkog iz Niša: “Stidim se i proklinjem dan kad sam doneo odluku da uđem u ovo što neko zove fudbal” (video)

84

Predsednik niškog Radničkog Darko Bulatović u ponedeljak je pozvao predstavnike medija na konferenciju kako bi izrazio svoje nezadovoljstvo suđenjem na poslednjoj utakmici protiv ekipe Jagodine.

Radnički i Jagodina remizirali su rezultatom 1:1 čime su Nišlije propustile priliku da skoče na četvrtu poziciju na tabeli.

„Nepravda, nepravda i do neba nepravda. Stidim se i proklinjem dan kad sam doneo odluku da uđem u ovo što neko zove fudbal, a ja kažem – baruština, prljavština i zlo. Oni doterani, fini i uglađeni, naočigled desetina hiljada ljudi dele nepravdu i za to niko ne odgovara“ – izjavio je ogorčeni Bulatović koji je zanimljivo nedavno suspendovan na četiri meseca.

„Ja sam najgori čovek u srpskom fudbalu, čovek koji je kažnjen jer je rekao šta misli, čovek koji nikom nije zlo učinio, nikog nije uvredio, ugrozio, danas se stidim, sramota me je, proklinjem dan kada sam doneo odluku da uđem u ovo što neko zove fudbal“, rekao je između ostalog Bulatović, koji je zbog svih ovih dešavanja razmišljao i o odlasku…

“Od sinoć sam primio stotinu poruka da nešto preduzmem. Ja se pitam šta? Od utakmice sa OFK Beogradom nisam progovorio ni reč, ćutao sam, trpeo, bio sam fin, gospodin, a oni su nas potkradali, štetili, narušavali sve ono što pokušavamo da stvorimo u interesu fudbala i Fudbalskog saveza Srbije, a ne u mom. Nisam došao u Radnički da bih gradio sportsku karijeru, već da pomognem da se klub organizuje i da predam u ruke nekom ko je iz sporta i da dolazim na utakmice i uživam, a ne da se nerviram. Bio bih najsrećniji kada bih napustio fudbal i ovo mesto na kom se nalazim“, ističe predsednik Radničkog.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO