Predata lista “Čedomir Jovanović-LDP-BDZS-SDU” za parlamentarne izbore

Beograd – Liberalno demokratska partija je predala Republičkoj izbornoj komisiji listu “Čedomir Jovanović-LDP-BDZS-SDU” za parlamentarne izbore koji će se održati 16. marta. Potpredsednik LDP Bojan Đurić je tom prilikom rekao da kampanju neće voditi otvarajući frontove, kao i da neće pristajati na onu vrstu političkog blata koju pokušavaju da naprave sve druge stranke u ovom trenutku u Srbiji.

– Želimo da unesemo pozitivnu energiju u ovoj kampanji, da afirmišemo nove ljude i da kroz takvu dinamičnu kampanju dođemo do rezultata koji će ovoj listi omogućiti da bude odlučujuća lista posle izbora 16. marta. Apsolutno najvažnija stvar za Srbiju u ovom trenutku je kakvo će biti to jutro 17. marta. Da li će rezultati ovih izbora, pre svega liste koju smo danas predali, omogućiti novi optimizam u Srbiji, novu pozitivnu energiju i novu mogućnost da efikasno obavimo sve poslove koji su godinama ili decenijama odlagani. To je zadatak svih nas u ovoj kampanji i mi se radujemo poslu koji je pred nama – rekao je Đurić.

On je rekao da će kampanja koju će voditi biti vrlo dinamična, pozitivna, sa ciljem da se dođe do svakog građanina Srbije, da se motivišu ljudi, pokrenu potencijali koji postoje u njima i u samoj zemlji, a koji su zbog pogrešne politike bile potisnute na marginu.

– Ovo je zemlja u kojoj je 800 000 nezaposlenih, zemlja s ogromnim javnim dugom, velikim problemima zaostalosti, izbegavanja modernizacije, zemlja koja je na evropskom putu suočena s mnogim problemima i političarima koji se kandiduju na ovim izborima je osnovni zadatak da te probleme počnu da rešavaju. To će biti i osnovni moto kampanje koja je pred nama, biće deviza svih naših susreta s građanima – kazao je Đurić.

izvor.LDP.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO