Pozitivna atmosfera u taboru “plavih”

sandzak haber

Novi Pazar – U prostorijama FK Novi Pazar održana je redovna press konferenciji pred duel sa Čukarickim.
Milan Milanovic nam je rekao “U subotu nas očekuje teška utakmica sa Čukarickim koji je na tabeli ispred nas, imaju mladu i poletnu ekipu i dosta su dobro ukomponovani. Imaju veliki broj bodova osvojenih kod kuće, tako da nas očekuje težak zadatak. Mi iz kola u kolo igramo sve bolje, napravili smo ekipu od nekih 15, 16 igraca od kojih svako može da nastupa u svakom momentu, tako očekujem da ćemo se hrabro suprostaviti ekipi Čukarickog i da će to rezultirati bodovima”!

Admir Kecap je u pauzi prvenstva odigrao revijalnu utakmicu za selekciju novinara, protiv izabranog sastava A tima reprezentacije Srbije. Potrudio se da nam dočara delić atmosfere sa tog događaja: “Da, bio sam u selekciji novinara, i bilo je to lepo iskustvo za mene. Biti u društvu najboljih naših fudbalera i igrati protiv njih, družiti se sa njima ova dva dana na Zlatiboru je nešto što je ostavilo dubok utisak. Za mene je bila velika čast da u ovoj utakmici predstavljam sebe i FK Novi Pazar, bilo je ovo jedno sjajno iskustvo. Okrenuo bih se sada narednoj utakmici. Igramo sa Čukaričkim i znamo da je to jedna čvrsta i ukomponovana ekipa, imaju sjajne brze igrače ali i mi imamo velikih kvaliteta tako da ćemo se sigurno suprostaviti u najjačem sastavu, pa se nadam povoljnom ishodu”!

Inače za utakmicu sa timom iz Beograda vlada veliko interesovanje. Očekuje se veliki broj simpatizera koji će poći put glavnog grada i dati podršku igracima Novog Pazara! SREĆNO PLAVI!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO