Plavi spremni za „Parni valjak“

Uspešna „generalka“ kraj Jošanice pred 4 000 gledalaca. Četa Zorana Njeguša je minimalcem (1:0) savladala solidne komšije iz Kraljeva, koji su bili, ne samo dostojan sparing- partner, već i ekipa koja nije bez razloga trećeplasirana u prvoligaškom karavanu.

Sem rezultatom, navijači Pazaraca mogu da budu zadovoljni i zalaganjem i htenjem novog ruha svojih ljubimaca, koji su im na ovaj način uputili najlepšu pozivnicu pred prvenstvenu premijeru protiv Partizana, naredne subote.

Gol odluke postigao je Predrag Pavlović. Poslednja akvizicija plavih je u 65. minutu na velemajstorski način primorao na kapitulaciju Šejića. Iskosa sa desne strane, skoro iz mrtvog ugla uspeo da cilja levom nogom,lukavo i milimetarski precizno, pogodivši kontra-ugao mreže Kraljevčana.

Utakmica je bila obostrano borbena i na momente žustra. Sem jedinog pogotka, vredi istaći pokušaje Sotirovića u nekoliko navrata. Borio se vođa navale domaćih kao lav i pobrao aplauze na otvorenoj sceni, pokazao da će biti pravo pojačanje. Jedinu ozbiljnu priliku, Sloga je imala u 27. minutu kada je Gobeljić snažno tukao iskosa sa desne strane,ali i zamalo bio neprecizan. Sve u svemu, Novi Pazar u dobrom raspoloženju i evidentnoj euforiji čeka „Parni valjak“, a prema viđenom protiv Sloge, Zoran Njeguš će imati realne adute da suprostavi renomiranom rivalu.

E.Nailović

STATISTIKA:

Novi Pazar – Sloga Kraljevo 1:0 (0:0)

Novi Pazar. Gradski stadion. Strelac: Pavlović u 65. minutu Gledalaca: 4000.  Sudija: Dragan Čolović (Baljevac).  Žuti kartoni: Rusmir (Novi Pazar), Andjelković, Gobeljić, Marinković (Sloga Kraljevo).

NOVI PAZAR: Budaković, Stevanović, Protić, Otašević, Mutavdžić, Ragipović, Rusmir, Vuković, Arsenijević, Sotirović. Igrali su još: Jevtović, Obrovac, Pavlović, Mehmedović, Popović.

SLOGA KRALJEVO: Šejić, Gobeljić, Milovanović, Miletić, Gašić, Al Rašid, Antonijević, Janićijević, Roben, Radović. Igrali su još: Mladenović, Marinković, Janković, Stanković, Cmiljanović, Rovčanin, Nikolić, Karović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO