Plavi optimisti uoči derbija sa Vojvodinom

Fudbaleri Novog Pazara, u jednom od najzanimljivijih susreta petog kola superligaškog karavana, gostuju Vojvodini u Novom Sadu.

FK-Novi-Pazar

Dvonedeljna pauza je stručnom štabu I igračima dobrodošla, kako bi se ekipa osvežila I još bolje uigrala. Radilo se kvalitetno, što potvrđuju I reči trenera, Milana Milanovića.

„Ukoliko budemo odigrali bar 50 posto, kao što smo trenirali proteklih dana, smatram da to će biti zadovoljavajuće za prvenstvo”.

Strateg Novog Pazara veruje da će njegovi izabranici pružiti još bolju partiju nego protiv Slobode u Užicu.

“Igraćemo normalno kao I svaku drugu utakmicu, koliko nam protivnik dozvoli. Ako nam dozvole da ih napadnemo I damo im pet golova, mi ćemo to iskoristiti. Ukoliko se to ne desi, suprostavićemo se na pravi način, kaže Milanović I napominje da ima dovoljan fond kvalitetnih pojedinaca.

“ Ekipu sastavljamo od najspremnijih I najzdravijih u tom momentu I ubeđen sam da će svako od ovih igrača dati svoj maksimum, naglasio je trener plavih I najavio da većih promena u odnosu na tim koji se suprostavio OFK Beogradu neće biti.

Marko Jeftović ističe da je raspoloženje u taboru plavih sjajno,te da će se Novi Pazar favorizovanom rivalu suprostaviti na svoj način.

“Vojvodina je ekipa sastavljena od dosta dobrih individualaca, a mi ćemo otići tamo da igramo naš fudbal. Očekujem dobru, kvalitetnu fudbalsku predstavu I nadam se osvajanju bodova”.

Utakmica: Vojvodina- Novi Pazar počinje u subotu u 19 časova na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu. Sem suspendovanog Rusmira, Milanović ima na raspolaganju sve ostale igrače, uključujući i Nina Pekarića, koji pravo nastupa stiče baš protiv bivšeg kluba.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO