Ona je upecala 20.000 pedofila: Virtuelna devojčica „Slatkiš“

0450007.73

Međunarodna grupa za zaštitu prava dece “Terre des Homme” upotrebila je kompjuterski generisanu sliku desetogodišnje Filipinke, kojoj su dali ime “Sweetie” (Slatkiš), u nastojanju da uđu u trag muškarcima koji primoravaju decu na seks pred kompjuterskim kamerama.

Na njihov mamac se “upecalo” čak 20.000 muškaraca.

Oni su stupili u kontakt sa virtuelnom tvorevinom koja izgleda kao devojčica od krvi mesa, nagovarajući je da izvodi seksualne radnje pred kompjuterskom kamerom.

Član organizacije Hans Gajt kaže da su bili zapanjeni razmerama problema pedofilije na internetu.

0451007.74

“Bili smo šokirani”, rekao je on. “Od trenutka kada smo se pojavili na internetu u obličju desetogodišnje Filipinke koja nudi seks za novac, bili smo preplavljeni zahtevima. Dobijali smo više desetina njih istovremeno. To je previše da bi moglo da se prati. Za deset nedelja obratilo nam se više od 20.000 muškaraca.”

Od tog broja do sada je otkriveno i identifikovano 1.000 muškaraca, a njihove adrese, brojevi telefona i fotografije prosleđene su Interpolu.

Organizacija “Terre des Homme” saopštila je da će tehnologiju koju je razvila staviti na raspolaganje organima krivičnog gonjenja i pozvala nadležne da učine više kako bi se stalo na put seksu s maloletnicima posredstvom prostorija za ćaskanje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO