Od sada trgovanje Bitcoin-om dostupno i našim građanima

Untitled-1

Poznati regionalni broker, FXLider, u novu godinu ulazi bogatiji za još jedan instrumenat za trgovanje na svetskoj berzi – Bitcoin.
Bitcoin je trenutno jedan od najatraktivnijih instrumenata za trgovanje i velike promene u njegovoj vrednosti koriste ljudi iz čitavog sveta kako bi zaradili.

Sada su i naši građani u mogućnosti da trguju ovom virtuelnom valutom čija je vrednost tokom proteklih godinu dana porasla sa 13$ na preko 1000$ za jedan Bitcoin.

Primer odlično iskorišćene prilike je Laslo Hanječ, programer sa Floride. On je kupio 1000 Bitcoin-a pre više od godinu dana i koristeći ovu ogromnu promenu cene u 2014. godinu ušao je kao milioner.

Interesantan podatak je, a što naglašavaju iz FXLider-a, da se ne trguje fizičkim proizvodom, već njegovom cenom, pa se samim tim profit može ostvariti i kada cena raste ali i kada cena pada, u zavisnosti da li ste obavili kupovinu ili prodaju. ‘Cena i dalje varira što trejderima omogućava odlične prilike za zaradu. Očekujemo da će popularnost Bitcoin-a u ovoj godini biti još veća’, kažu iz FXLider-a.

sandzakhaber / Izvor: Pressonline

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO