Novi ugovor za Runija vredan 52 miliona FUNTI !

4

MANČESTER – Šampion Engleske je skovao plan kako bi i definitivno zadržao jednog od svojih ključnih igrača, Vejna Runija, kome je spremio unosni četvorogodišnji ugovor.

Engleski mediji danas prenose vest da je uprava Mančester Junajteda spremila detaljan plan kako bi Vejna Runija, koji je u junu poželeo da ode, zadrži na ‘Old Trafordu’.

Konkretno, dnevnik ‘San’ prenosi informaciju da je uprava engleskog šampiona spremila novi, četvorogodišnji ugovor, na čijem potpisivanju će se insistirati do kraja kalendarske godine.

Novinar pomenutog lista, Nil Kertis, prenosi informaciju da je Junajted oduševljen odličnom formom i posvećenošću svog igrača, koga će nagraditi novim ugovorom po kome će zarađivati 250 hiljada funti nedeljno, koliko je navodno i do sada zarađivao.

Ukoliko se ugovor potpiše, ukupna suma koju bi Runi zaradio u naredne četiri godine je 52 miliona funti, a u Junajtedu bi ostao do svoje 32. godine.

Postavlja se pitanje kako će na ovu informaciju reagovati Žoze Murinjo, koji je tokom leta javno objavio želju da u svoj tim dovede engleskog reprezentativca.

SandzakHaber.net / Izvor: SunSport

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO