Novi Pazar sjajnom igrom pobedio u “zmajevom gnezdu” i prišao na samo 4 boda prvoplasiranom Partizanu!

60

Fudbaleri Novog Pazara zabeležili su veoma važnu pobedu u Beogradu, tačnije na Voždovcu, protiv istoimene ekipe rezultatom 0:1. 

Na samom startu prvog poluvremena ličilo je na to da su plavi došli da ne izgube, jer su se redjali napadi domaćina koji je imao nekoliko polušansi u prvih 15 minuta utakmice. Nakon toga fudbaleri Novog Pazara su se konsolidovali i uglavnom se igralo na sredini terena, gde su se taktički nadmudrivali vezni fudbaleri i jednog i drugog tima. Njabolji igrač domaćih, Stefan Babović bio je i najopasniji po gol gostiju u prvom poluvremenu, ali se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

U drugom poluvremenu druga priča. Krenuli su gosti silovito i u nekoliko navrata nagovestili da se ide na ceo plen. Redjale su se šanse za plave, a onda u 60. minutu sjajno je po desnoj strani prošao Marković, centrirao unutar šesnaesterca gostiju, a tamo najprisebniji bio Arsenijević koji je lako sa 6-7 metara savladao golmana domaćih. Pisalo je tada na semaforu 0:1.

Krenuli su tada Voždovčani agresivnije ka golu plavih, ali time su samo otvorili prostor za kontra napade Novog Pazara. Tako je i bilo. Plavi su se koncentrisali na odbranu i pokušavali preko kontra napada i u par navrata imali stopostotne prilike. Najpre je oči u oči sa protivničkim golmanom izašao Obradović koji je bio za malo neprecizan, a onda je kolosalnu priliku propustio i Vidaković koji je sa 10 metara pogodio samo stativu !

Srećom po plave, rezultat je do kraja ostao 0:1. Ovom pobedom Novi Pazar se primakao samom vrhu tabele. Naime, prvoplasirani Partizan nam beži samo 4 boda!

U narednom kolu Novi Pazar na svom terenu dočekuje odličnu ekipu Spartaka iz Subotice koji imaju isto bodova kao i plavi, ali se nalaze na mestu ispod. NAPRED PLAVI !

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO