Novi Pazar odgovorio Slobodi: Ko gubi ima pravo da se ljuti!

“Kada su već morali da se oglašavaju, zašto su prećutali da su nakon utakmice oštetili vrata svlačionice”, upitao je Korać

 fknp

Portparol fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać negirao je danas navode predstavnika Slobode iz Užica da je njihovim navijačima bio zabranjen dolazak u Novi Pazar. On je radiju Sto plus rekao da ih je, tri dana pre utakmice, Sloboda obavestila da neće biti organizovanog dolaska njihovih navijača, ali da su tu odluku promenili u kasnim popodnevnim časovima u petak.
“To je zakomplikovalo situaciju i nismo imali vremena da reagujemo i obezbedimo smeštaj za njihove navijače. Na našem stadionu ugostili smo i mnogo veće navijačke grupe od Slobodine i da su nas na vreme obavestili, to ne bi bio nikakav problem”, izjavio je Korać.

On je naglasio i da su pravilnikom Fudbalskog saveza Srbije gostujući timovi u obavezi da na vreme obaveste domaćina o tome da li i koliko navijača dovode, koliko imaju službenih vozila i slično, što Sloboda nije ispoštovala.
“Kada su već morali da se oglašavaju, zašto su prećutali da su nakon utakmice oštetili vrata svlačionice. No, ko gubi ima pravo da se ljuti”, rekao je Korać.

Rukovodsto Slobode, navelo je u saopštenju za javnost, da je njihovim navijačima i svim automobilima sa užičkim tablicama bio zabranjen pristup ne samo stadionu, već i Novom Pazaru.

Oni su optužili navijače Novog Pazara za nesportsko navijanje i rasizam, a domaćina za vređanje i napade na igrače, stručni štab i rukovodstvo Slobode.

Izvor MozzartSport

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO