Njeguš: Ispustili smo pobedu zbog grešaka iskusnih

Trener Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je posle remija sa Jagodinom da je njegov tim greškama iskusnih fudbalera ispustio prednost i da je u takvoj situaciji krajnji rezultat zadovoljavajući.

“Poveli smo na vreme i odmah imali šansu za 2:0, ali su usledile greške naših iskusnih igrača Ersina Mehmedovića i Miljana Mutavdžića i odlična Jagodina nam je priredila ‘hladan tuš’. Uvek želim da pobedim, ali obzirom na tok meča mogu biti zadovoljan rezultatom”, rekao je Njeguš.

Pazar je kod kuće odigrao 2:2 sa Jagodinom, a Njeguš je dodao da su na poluvremenu dvojica igrača tražila izmene, što ga je sprečilo da zameni Mehmedovića koji se posle duela sa Filipom Arsenijevićem početkom drugog poluvremena otežano kretao.

 

“Hteo sam da ga zamenim, ali bi to bila treća i poslednja izmena u tom trenutku, a i on je želeo da ostane i pomogne saigračima. Morao sam da čekam i vidim kako će se utakmica odvijati”, kazao je Njeguš.

Trener Novopazaraca je ocenio da je ulazak Edina Selimovića na poluvremenu doprineo boljoj igri domaćina u ofanzivi. Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić izjavio je da je nerešen rezultat najrealniji ishod.

“Domaćin je dobro otvorio utakmicu i imao kontrolu, ali smo uzvratili sa dva gola. Novi Pazar je stvorio pritisak u drugom poluvremenu i zašluženo izjednačio, a posle toga je gol visio na obe strane”, rekao je Dodić.

“Danas nam je u veznom redu nedostajao Dario Damjanović, ali tu imamo dosta kvalitetnih igrača koji se rotiraju zavisno od rivala. Među njima je i Milan Đurić koji je danas kvalitetno odigrao”, dodao je on.

Dodić je naglasio da mu više od činjenice da je još jednom ostao neporažen u Novom Pazaru znači to što je njegov tim postigao dva gola i što je ispraćen aplauzom.

Pazarci posle nekompletnog kola zauzimaju treće mesto na tabeli sa 35 bodova, dok je Jagodina peta s bodom manje. Novopazarci će u sledećem kolu gostovati kruševačkom Napretku, a Jagodina će dočekati ekipu Radničkog iz Niša.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO