Na Kopaoniku -9 stepeni, visina snežnog pokrivača 37 centimetara, a u Sjenici 31cm

mountain-snow-wallpaper-640x428

U Srbiji je jutros najtoplije u Velikom Gradištu, gde su u sedam časova izmerena dva stepena, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila minus devet stepeni, dok u mnogim mestima trenutno pada sneg.

Visina snežnog pokrivača na Kopaoniku iznosi 37 centimetara , u Sjenici 31, Valjevu 23, na Crnom Vrhu 20, u Novom Pazaru i Kraljevu 10, Kragujevcu i Kuršumliji pet, a u Kikindi dva centimetra.

Sneg umerenog intenziteta trenutno pada u Somboru, Novom Sadu, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Smederevskoj Palanci, na Crnom Vrhu, u Kruševcu, Chupriji, Zaječaru i Dimitrovgradu, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Slab sneg trenutno pada na Paliću, u Zrenjaninu, Loznici, Kragujevcu, Velikom Gradištu, Negotinu, na Zlatiboru, u Požegi i Nišu.

U Beogradu, Smederevskoj Palanci izmeren je jedan, a na Paliću, u Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Negotinu, Kruševcu, Chupriji, Nišu, Leskovcu, Zaječaru i Dimitrovgradu nula stepeni.

U Somboru, Novom Sadu, Kikindi, Loznici, Kragujevcu, Požegi, Kraljevu i Kuršumliji izmeren je minus jedan, Vranju minus dva, u Novom Pazaru minus četiri, a na Crnom Vrhu, Zlatiboru i u Sjenici minus šest stepeni.

sandzakhaber / izvor: Pressonline

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO