Milioner zakopao novac na plaži, nastao opšti haos!

Američki milioner je odlučio da izamami svojim sunarodnicima osmeh na lice, pa je smislio igricu u kojoj se traži sakriven novac. On na tajnim lokacijama stavlja pare, a korisinicima preko Tvitera daje instrukcije gde se nalazi novac.

U Americi je nastala velika pomama za Tviter nalogom @HiddenCagh, na kome nepoznati milioner objavljuje lokacije na kojima je sakrio novac.
Ovog vikenda skriveni novac nalazio se na plaži u Los Anđelesu, što je ujedno nastavak projekta misterioznog bogataša, koji je za poslednjih nedelju dana obradovao mnoge svoje sunarodnike.
Ovog puta je 36 igračkica Angry Birds, napunjenih novcem, bilo skriveno ispod peska na plaži Hermos. Nastao je opšti haos kada su se ljudi sjatili na plažu u potrazi sa svojim poklonom.
Oko 426.000 korisnika Tvitera trenutno prati ovu stranu, a samo neki su imali sreće da pronađu svoj paketić u iznosu između 100 i 250 dolara.

Nazivajući sebe “anonimnim društvenim ekspertom za dobro”, ovaj milioner je objasnio svoje akcije pozitivnim načinom da izmami ljudima osmeh na lice.

– Zaradio sam milione dolara u poslednjih nekoliko godina, što je više nego što sam očekivao, a mnogi moji prijatelji ne mogu sebi da priušte ni skromnu kuću. Ovo je moj način da vratim zajednici i da zabavim ljude – izjavio je ovaj plemeniti čovek.

Sandzakhaber / Izvor: dnevni.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO