Majstor slupao Nikolićev “mercedes” vredan milion evra!

Radnik “Mercedesa” slupao je juče ujutro blindirani službeni džip predsednika Srbije Tomislava Nikolića kada se tokom probne vožnje bukvalno zakucao u autobus.

Šteta na Nikolićevom blindiranom džipu “mercedes-brabus 500 GL” vrednom milion evra koji je Srbiji poklonio šeik Abu Dabija totalna je. Prednji deo automobila je potpuno uništen i odmah nakon uviđaja vraćen je u srvis. Osim ovog sada slupanog džipa predsednik Nikolić se vozi i u “Mecedesovoj” lumuzini od 620.000 evra koja je 2010. kupljenja za njegovog prethodnika Borisa Tadića.

U MUP-u je rečeno da je do udesa došlo juče u 8.45 sati u Ulici Đorđa Stanojevića u blizini “Mercedesovog servisa” na Novom Beogradu.

“Radnik Marko Ivičić je posle zamene guma izvezao predsednički džip na ulicu, ali je nakon posle samo nekoliko minuta udario u autobus. Pretpostavljamo da je zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i da nije mogao da se zaustavi na vreme. Šteta na Nikolićevom “mercedesu” je totalna, a vozač Ivičić je lakše povređen i prebačen u Urgentni cenatr”, rečeno je “Blicu” u MUP-u.

1779827_707373129326297_8606464406545664913_n

Borivoje Perović izjavio je dva sata posle udesa da je vozilo u servis upućeno u sredu radi zamene guma.

“Jutros smo dobili informaciju da je radnik “Mercedesa” slupao automobil na probnoj vožnji”, rekao je Perović, koji nije želeo da odgovori na pitanje kako je moguće da bilo ko ima pristup, a kamoli da vozi službeni auto predsednika Srbije.

U “Mercedesu” nisu želeli da komentarišu slučaj u kome je uništano vozilo predsednika Srbije.

sandzakhaber / izvor: blic.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO