Madona prelazi u islam?

” Mislim da je važno proučiti sve svete knjige. Kao što mi moj prijatelj Jaman stalno kaže: dobar musliman je i dobar jevrejin, a dobar Jevrejin je i dobar hrišćanin, i tako dalje. Mogu samo da se složim s njim”, rekla je pevačica za časopis “Harpers Bazar”

madonna

 

Američka pevačica  Madona oduvek je gajila veliko interesovanje za religiju. Iako je odrasla u katoličkoj porodici, volela je da proučava i druge veroispovesti.

 

Pre nekoliko godina, ona je bila opsednuta kabalom, jevrejskom mistikom, do te mere da se preobratila u judaizam. Sada kada je u vezi sa plesačem Brahimom Zaibatom, koji je musliman, pevačica želi da se posveti islamu.

U intervjuu koji je dala modnom časopisu “Harpers Bazar”, Madona je otkrila da pomno proučava Kuran. Ona je navela da je islam sve više intrigira posebno nakon boravka u Malaviju gde je usvojila ćerku Mersi.

– Mislim da je važno proučiti sve svete knjige. Kao što mi moj prijatelj Jaman stalno kaže: dobar muslima je i dobar jevrejin, a dobar Jevrejin je i dobar hrišćanin, i tako dalje. Mogu samo da se složim s njim – kazala je Madona.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO