Ljajic trazi promene u PU Novi Pazar

241854_ljajic-intervju02-nin-emil-conkic_f

Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije, posle najnovije pucnjave u Novom Pazaru kaže za Blic da su tamošnjoj policiji neophodne promene.
Ljajić je rekao da su promene neophodne “jer je očito da ne može da uspostavi red i mir” u tom gradu.

U pucnjavi u centru Novog Pazara je jedna osoba ubijena, a druga ranjena. Prema zvaničnim informacijama, Fatmir M.(26) pogođen hicima u glavu i telo na licu mesta je preminuo, dok je Edin Š.(28), čiji život nije u opasnosti, pogođen u nogu. Na njih je pucao Samir Koca(20), zvani Jenki koji je u bekstvu. I ubica i žrtva su od ranije poznati policiji i obojica su u skorije vreme izašli iz zatvora.

Vladimir Božović, državni sekretar u MUP-u, očekuje brzu reakciju Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića jer je situacija u Novom Pazaru odavno postala ozbiljna.

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović je ocenio da ubistvo predstavlja još jedan dokaz da je bezbednost ugrožena i da se nešto mora menjati u organima koji su zaduženi za bezbednost grada

“Grad je postao mesto u kojem je veoma opasno živeti i raditi”, rekao je gradonačelnik.

Građani su zabrinuti zbog velikog broja nerešenih ubistava, a da li će počinalac ovog zadnjeg biti uhvaćen, ostaje da vidimo.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO