Lepo vreme još danas, a onda…

188753726052ba96f1db1fe763639516_368x281

U Srbiji će danas u većini krajeva biti pretežno sunčano i toplo, a najviša dnevna temperatura iznosiće do 14 stepeni, saopštio je RHMZ.
Jutro će po kotlinama biti maglovito, a u većini krajeva pretežno sunčano i toplo, a u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i planinskim predelima povremeno i jak, južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus četiri do dva, na istoku i jugoistoku oko minus šest, u Južnom Banatu od četiri do šest, a najviša dnevna od osam do 14, u Timočkoj Krajini oko nula stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 1. januara, u četvrtak ujutru i pre podne u zapadnim i jugozapadnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima biti naoblačenje mestimično sa kišom. Vetar će biti umeren i jak, u košavskom području i na planinama povremeno i olujne jačine.

U petak će biti oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, uz postepeni prestanak padavina i slabljenje vetra. Za dane vikenda očekuje se malo do umereno oblačno i suvo. Temperature u većini mesta biće iznad prosečnih vrednosti. Krajem perioda očekuje se oblačno i svežije, mestimično sa
kišom.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO