Land Rover Discovery Vision koncept u Njujorku

Land Rover je odabrao predstojeći salon automobila u Njujorku da predstavi javnosti novi koncept Discovery Vision. Prema rečima ljudi iz kompanije, u pitanju je konceptno vozilo koje pruža uvid u dizajn buduće Discovery familije Land Rover modela.

Nakon modela Range Rover i Range Rover Sport, britanski proizvođač luksuznih SUV i terenskih vozila nastavlja obnovu svoje game.

Na sajmu u Njujorku, koji se održava u drugoj polovini aprila, premijeu će imati koncept za koji u Land Roveru kažu da predstavlja “dizajnersku viziju nove porodice premijum SUV modela”:
“Model Discovery odigrao je ključnu ulogu u izgradnji brenda Land Rover”, objašnjava šef dizajnerskog odeljenje kompanije, Geri Mekgavern.

“Širom sveta postoji stabilna baza privrženih vlasnika i kupaca tog vozila, koja nas je obavezivala i inspirisala da stvorimo Land Rover novog doba sa novim, ubedljivim i relevantnim dizajnom. Očekujemo da će koncept Discovery Vision na emotivnom nivou povezati sadašnje i buduće kupce”, kaže Mekgavern.

U Land Roveru kažu da njihovi klijenti u budućoj porodici modela Discovery mogu očekivati i nove, pionirske tehnologije koje će biti fokusirane na potrebe i zahteve kupaca ovog automobila.

Nakon predstavljanja koncept Discovery Vision, produkcijska verzija može se očekivati do kraja godine, a Land Rover nije precizirao da li će se najpre pojaviti naslednik aktuelnog modela Discovery ili nešto manjeg Freelandera.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO