Korać – Ako nas ne žele u Ligi neka nam kažu!!! mi cemo se potruditi da snimak utakmice dostavimo FIFA i UEFA da vide gde se nalzai srpski fudbal.

Nakon skandaloznog suđenja i još gore situacije portparol FK Novi Pazar Redžep Korać javno je reagovao na nepravdu koja je učinjena FK NOVI PAZAR on je u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima rekao:

korac

Otvoreno postavljamo pitanje FS Srbije da li nas žele ili ne žele u ligi. Danas smo odigrali prvu prvenstvenu utakmicu bez rezervnih igraca jer nam nije bilo dozvoljeno licenciranje novih i to samo zbog jednog igrača kojem smo zeleli da izmirimo dugovanje sto on nije prihvatio. No ni to nije bilo dovoljno pa je tendencioznim sudjenjem Nedeljkovića, koji je fudbalskoj javnosti u Srbiji odavno poznat po sramnom sudjenju, bio produžena ruka Saveza na terenu i pokazao da je Novi Pazar nepoželjan.

Neka nam otvoreno kazu i postede sebe brukanja i mi ćemo sami izaci iz lige. Do kada ce Bogoljub Stepanović i sudijska organizacija krojiti prvenstvo?!

Cela Srbija je videla snimak utakmice i ovo sramno sudjenje a mi cemo se potruditi da snimak utakmice dostavimo FIFA i UEFA da vide gde se nalzai srpski fudbal. 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO