Kompletan upravni odbor Rada podneo ostavku !

53

Kompletan upravni odbor fudbalskog kluba Rad podneo je danas neopozive ostavke na svoje funkcije, a one će stupiti na snagu kada ih sledeće nedelje usvoji skupština.

U saopštenju beogradskog kluba ne navodi se ko će obavljati upravne funkcije u Radu, ali je pomenuto da i navijači žele da preuzmu funkcije.

Dosadašnji UO Rada je saopštio da se na ovaj korak odlučio “zbog dešavanja” u klubu i oko njega, ne precizirajući o čemu se tačno radi.

UO je naveo da to “nikako” ne može “pozitivno uticati na dalji rad i funkcionisanje kluba, te održavanje pozitivnog imidža koji je u prethodnim godinama Rad imao”.

“Bez obzira na sve napore koji su činjeni da se klub stabilizuje, članovi upravnog odbora smatraju da nisu u stanju da se nose sa novonastalom situacijom”, navodi se u saopštenju.

Dosadašnji finansijer kluba Ranko Stojić ranije je rekao da će u februaru napustiti klub, a UO je naveo da je to bio rok da bi se “zainteresovani za preuzimanje kluba” uveli u posao i upoznali sa problemima.

“Međutim, u razgovorima sa zainteresovanima za preuzimanje kluba, a posebno sa predstavnicima navijača, došlo je do različitih mišljenja i stavova, jer su isti bili izričiti u nameri da se preuzimanje kluba izvrši u najkraćem mogućem roku”, navodi se u saopštenju.

UO je na današnjoj sednici i prihvatio ostavku dosadašnjeg generalnog direktora Nenada Popovića, a na mesto privremeno je postavljena legenda kluba Čedomir Đoinčević.

SandzakHaber.net

Izvor:sportske.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO