Kolumna – Petar Luković branitelj Diktatora.

Muamer Zukorlić
Muamer Zukorlić

U Srbiji sve je moguće, pa i to da Petar brani Muamera, nije li to lijepo? Od kralja Petra do Luković Petra i Muamera Zukolića nisu se pojavila tako dva prisna prijatelja kao što su njih dvojica.

No, o ovom drugom je sve ispričano od davnina, dovoljno je kod svog naroda obraz pokazao kada je sa Fakulteta proterao Džemaludina Latića, uglednog pesnika, borca za prava muslimana u onoj Jugoslaviji, čovjeka koji je zajedno sa Alijom Izetbegovićem bio pred sudom.Da li postoji ijedan čovjek koji se sa Muamerom zavadio nije? Možda, ali na Marsu.

Cijenjeni Petar baš ima razloga da stane na stranu diktatora, a i ime sajta e-novine valjda znači (€URO). Valuta je to i nije za čudo što Petar rešeta tekstovima baš kao Muamer €urima po dijaspori bošnjake što “zijareti”.

A da li ova dvojica osim € imaju išta zajedničko? Biće da imaju. Nema čoveka sa kojim se nisu zavadili pa ih mržnja prema svim njihovim zajedničkim neprijateljima sa €urom spaja. Mufty plaća, Pera zapisuje i talali po Srbiji.

No Petar je odavno prestao biti Petar i postao P€ra britkog pera ali kad Muamer zakera. Da P€ra i njegova propala karijera sveli su se na jedan sajt, te zijaret Sandžaku i sastanak samo sa jednim čovekom i to baš Muamerom.

zukorliccc

Da Vas upoznam P€ra je doista bio ugledan i briljantan novinar. On je iz Kraljeva. Blizu nam je to na 100 kilometara. Bio je P€ra urednik časopisa “Seks klub” prvog porno časopisa u Srbiji. U međuvremenu radio je za Dane iz Sarajeva koje i Muamer baš voli, pa i za ružičastu televiziju. P€ra je rešio i u politici da se oproba kao poslanik, al nije prošao “celzijus”. Ukratko, previše ambiciozno da bi bilo stvarno.

Sada P€ra sa flašom druguje. Nemam ništa protiv Petra ali imam protiv P€re, jer Petar je bio na strani naroda a P€ra je na strani diktatora, a to je drugačije, nije to on. Ajde i da mogu da razumem P€ru ali ne razumem Petra zašto se okači o brod koji tone, nejasno je to ako sve stoji u ovome (€) onda i da se razume.

A znate li kada se Petar transformiše u P€rau? Evo i to da kažemo! Pre tri godine, kada ga je otkačila Džesi sa jasli DS-a. Da da.. ostao bez valute pa je pohrlio u pomoć dobrom i pomalo poštenom Muameru da mu pomogne od tad P€ra piše ne patiše. Jer ga Muamer finansira. Eto P€ro znamo i to!

Ne mislimo da se sa Petrom svađamo, jer Petar je naš, ali P€ra nije i nikada neće biti. A može da poznaje situaciju u Sandžaku bolje od nas, isto kao što mi bošnjaci poznajemo situaciju u Beogradu ili Kraljevu bolje od njega.

Pozdravljamo te Petre a tebi P€ro srećan rad nadamo se da je za cifru.

A.R.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO