Kolumna: A.Murić – Nijesmo vam “Frontovci” zaboravili istoriju ako Muamer jeste

Nedavno je predsjednik BDZ u CG Kalač imao predavanje pred 10 ljudi u jednom crnogorskom gradu sa jednim od lidera DF-a, to je i zvanično početak saradnje srpske poltronsko mafijaške koalicije okupljene u Demokratskom Frontu koji sebe predstavlja kao pokret a čiji je jedan od članova predsjedništva Nebojša Medojević.

Lekic, Mandic, Medojevic
Lekic, Mandic, Medojevic

Ova organizacija danas obećava “Sandžak” kao prekograničnu regiju a u predizbornoj kampanji njihovog kandidata Lekića mogle su se čuti razne osude na potpisivanje aneksa o Sandžaku kao prekograničnoj regiji koji se izdejstvovala Bošnjačka stranka u Crnoj Gori na čelu sa njenim liderom Rafetom Husovićem.


Glavni muftija islamske zajednice u Srbiji Maumer Zukorlić neki dan je razgovarao sa Nebojšom Medojevićem koji mu je obećao da će Demokratski Front podržati ideju o prekograničnoj regiji Sandžak.

Ne čudi što je DF pristala na ovakva obećanja jer njihov jedini cilj je razjedinjavanje Bošnjaka u Crnoj Gori i podjela biračkog tijela, jer su baš oni danas faktor koji odlučuje o mnogim stvarima u Crnoj Gori, oni su faktor koji smeta Demokratskom Frontu da sprovodi svoju ideju velikosrpstva na prostoru Crne Gore i Sandžaka.

Normalno ova grupacija izlizanih crnogorskih političara koji malo malo mijenjaju imena stranaka je svakako poznata bošnjacima Crne Gore i oni neće glasati za nju. Ali žalost je za bošnjake sto se našao neko ko je spreman ući sa njima i praviti predizborne saveze a to je Muamer Zukorlić a sve to zbog prljavog hira, svađe sa Milom Đukanovićem i željom da ponovo bude glavni.
Zukorlić je već pokušao da razbije Bošnjačku stranku u Crnoj Gori ali je otišao samo jedan čovjek i to Hazbija Kalač. On i njegovi saborci uspjeli su da dobiju samo četiri glasa na izborima za presjednika BNV u Crnoj Gori što govori o njihovom autoritetu među bošnjačkim stanovništvom.

Nego nijesu bitni ni Zukorlić ni Kalač oni svakako dugo vremena rovare bošnjačkim stanovništvom bitniji su ovi drugi a to su lideri demokratskog fronta Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Milan Lekić i ostala družina kojoj je jedini interes da za neke naredne izbore imaju “bošnjake” kako bi sa sebe skinuli ljagu “velikosrpske koalicije” u Crnoj Gori i predstavili se kao velikopoštovaoci manjinskih i ljudskih prava.
Nijesu vam Mandiću i Medojeviću bošnjaci Crne Gore i Sandžaka zaboravili velikosrpska obilježija u kampanji za referendum Crne Gore i nijesu vam zaboravili himnu “spremte se spremte četnici” koja je intonirana ma svim skupovima vas i vaših klimogalvaca.

Ishod među glasovima Bošnjaka u Crnoj Gori je poznat a to je “mi imamo svoje lidere, mi imamo svoju islamsku zajednicu, svoje muftije i efendije” pokušaji secesije pojedinih iz ovih krugova su svakako novčanog motiva i sitog šićara. Uvaženi Muamere neka Vam je sa hajirom saradnja sa pročetničkim snagama u Crnoj Gori.
A. Murić.

VIDEO – Medojević suočavanje uživo sa Stankom Subotićem Canetom – Medojević radi za Miškovića i Beka na procenat!

Andrija Mandić

Andrija Mandic ugroženo srpstvo

Mandic o Kosovu

Andrija Mandić o matici srpskoj

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO