I Čelsi želi Adema Ljajića?

Italy Soccer Serie A

Fudbaler Adem Ljajić navodno je velika želja Čelsija za sledeću sezonu, ‘plavci’ igrača Fiorentine vide kao naslednika Frenka Lamparda.

Ostanak Lampsa, koji je produžio ugovor dan posle osvajanja LE, umirio je sve na Stamford Bridžu jer su dobili na vremenu da mu pronađu adekvatnu zamenu, a to je izgleda Ljajić.

Momak koji je pre nekoliko sezona bio na korak od Mančester Junajteda sledećeg leta postaje slobodan igrač, pa ukoliko ne prihvati novi ugovor od Fiorentine, mogao bi da napusti Firencu uskoro.

“Ljajićev ugovor ističe 2014. godine i ja želim najbolje za njega, pa ćemo na kraju sezone razgovarati sa Fiorentinom o produžetku. Stigle su neke ponude, razgovaraću sa Ademom o njima”, potvrdio je Ramadani interesovanje klubova za njegovog klijenta, ali je demantovao priče iz italije da su Milan i Juventus kontaktirali Fiorentinu i Ljajića.

Ljajić je eksplodirao ove sezone u dresu tima iz Firence, postigao je devet golova na 30 utakmica, i bio glavna podrška Stevanu Jovetiću u borbi tim za plasman u Ligu šampiona.

Upravo je status Jovetića od ključne važnosti za status Ljajića, jer ako Crnogorac ode, a sve se više priča o transferu u Arsenal ili Juventus, Viola sigurno neće dopustiti da izgubi i drugu važnu kariku svoje ofanzivne linije.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO