Fk Novi Pazar – Tražimo da sudije budu trajno uklonjene iz Liste na svim nivoima takmičenja!

 Na današnjem vanrednom zasedanju Upravnog odbora odgledan je snimak utakmice sa Partizanom i potvrđene su tvrdnje da je naša ekipa katastrofalno oštećena od strane sudija. 

FK-novi-P

Ljudski je pogrešiti ali je nelogično i neprihvatljivo praviti onakve greške kakve su pravili sudije Nedeljković, Obradović i Milutinović i to u odlučujućim momentima kada se rešavalo pitanje pobednika.  Ono što očekujemo od Disciplinske komisije, a što je i praksa jeste da sudije Nedeljković, Obradović i Milutinović budu kažnjeni 4 do 6 utakmica i nakon toga ništa.
Tražićemo od Disciplinske komisije i Sudijske organizacije da ove sudije trajno budu uklonjene sa liste na svim nivoima takmičenja. Ovakvi kriteriji i odnos FS Srbije, Sudijske organizacije i drugih organa samo štete fudbalu u Srbiji i sramno je da pojedinci koji nemo posmatraju ove dugogodišnje incidente budu na čelu ovih institucija.
Reakcije drugih klubova i mnogih sportskih radnika dovoljno govore da je došlo vreme da se ovome stane na kraj kako bi fudbal u Srbiji ugledao svetlo dana.
POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO